Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Πασσαλής: “Η κατάσταση είναι στη σφαίρα του γελοίου”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” του “Αθλητικού Metropolis”, όπου αναφέρθηκε στο θέμα της αλλαγής προπονητή στον Άρη αλλά και στο τι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν οι άσχημες εμφανίσεις της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το θέμα απομάκρυνσης του Γιάννη Μιχαλήτσου:

“Τα πράγματα στον Άρη έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν από τη σφαίρα του τραγικού και κατευθύνονται στη σφαίρα του γελοίου. Συνεχώς υπάρχουν θέματα προπονητών ή παικτών. Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική με την οποία λειτουργούν στη διοίκηση του Άρη. Να παίρνεις προπονητές και μετά από 2 β εβδομάδες να διαπιστώνεις πως ο προπονητής δε σου κάνει. Οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρουν ας τη στηρίξουν γιατί αν παίρνεις μια απόφαση και μετά από λίγο την ανακαλείς, γεμίζεις με ανασφάλεια και αβεβαιότητα όλους στο τμήμα, είτε είναι προπονητές είτε ποδοσφαιριστές. Ας στηρίξουν τις αποφάσεις τους και ας μην τις αλλάζουν ανάλογα με τις ορέξεις τους. Το άσχημο είναι πως παρότι αλλάζουν τα άτομα στη διοίκηση η νοοτροπία παραμένει ίδια. Με τον Πλατανιά η ομάδα ήταν κακή αλλά το να αλλάζεις προπονητή μετά από μια άσχημη κατάσταση δεν ωφελεί”.

Για το τι χρειάζεται στον Άρη για να αντιστραφεί η άσχημη κατάσταση:

“Από τα πολλά ηλεκτροσόκ που γίνονται στην ομάδα, πλέον έχει χάσει τη σημασία της η λέξη. Να δουν πως το κοινό συμφέρον είναι να υπάρξουν καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα ως το τέλος της χρονιάς. Είναι μεγάλη η ψυχολογική φόρτιση και πρέπει οι ίδιοι οι παίκτες να ανταπεξέλθουν στα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν. Να βρουν τη δύναμη και όσο μπορούν να τους βοηθήσουν οι άνθρωποι από το τμήμα για να τα καταφέρουν να σηκώσουν το βάρος”.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: