Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Το ονειρικό ταξίδι του ΑΟ Γιάννινα!

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν στον ΑΟ Γιάννινα την πρόσκληση που δέχθηκαν από την Μπαρτσελόνα. Ψάχνουν λεφτά για τη Βαρκελώνη οι παράγοντες της ομάδας.

Το ονειρικό ταξίδι του ΑΟ Γιάννινα

Τότε οι «μικροί» Ηπειρώτες είχαν επικρατήσει με σκορ 6-1 του Ατρομήτου Ιωαννίνων, στο οποίο κατάφεραν να αλλάξουν 20 πάσες χωρίς να την ακουμπήσουν οι αντίπαλοι μέχρι η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Τη συγκεκριμένη φάση την είχαν γράψει σε βίντεο και έκανε τον γύρο του κόσμου και έφτασε μέχρι την Μπαρτσελόνα, η διοίκηση της οποίας προσκάλεσε τον ΑΟ Γιάννινα για φιλικό στις 24 Μαρτίου.

«Από την ώρα που λάβαμε το email της Μπαρτσελόνα, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Ζούμε ένα απίστευτο όνειρο και κοιτάζουμε πως θα το ζήσουμε», τόνισε ο ιδρυτής ακαδημιών του συλλόγου στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ».

Κανείς δεν θέλει τα παιδιά να χάσουν αυτή την ευκαιρία και αναζητούν χορηγούς, οι οποίοι θα καλύψουν τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και τα έξοδα διαμονής, αφού οι Καταλανοί καλύπτουν μόνο την… τιμή να αναμετρηθούν μαζί τους.

Μάλιστα, λίγο έλειψε το συγκεκριμένο γκολ να μην καλυφθεί, επειδή ο άνθρωπος που έχει τη συγκεκριμένη ευθύνη χρειάστηκε να περάσει κόκκινο φανάρι για να φτάσει στο γήπεδο της αναμέτρησης:

«Έφτασε λίγο πριν από το εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή. Το γκολ μπήκε στο 1:14 του αγώνα. Κι ήμασταν διπλά τυχεροί, γιατί μετά το πέμπτο γκολ η κάμερα χάλασε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: