Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Μπαλής: «Πιστεύω στον Μιχαλήτσο, αλλά να πιστέψει και αυτός στον εαυτό του»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Μπαλής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης τονίζοντας ότι άπαντες στην ομάδα πρέπει να δώσουν όρκο τιμής να μην πέσει ο Άρης.



Για τον χθεσινό αγώνα κόντρα στον Πλατανιά:

«Όσον αφορά τον αγώνα χθες, είδα μια τραγική ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω στο Μιχαλήτσο αλλά ο Άρης δεν τον τίμησε ποτέ, τον καλούν πάντα στα δύσκολα. Πρέπει σήμερα να καταλάβει ότι αυτός είναι ο καπετάνιος και να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του. Η εμφάνιση χθες ήταν κάκιστη, τραγική που μας απογοήτευσε όλους».

Για το ρόστερ της ομάδας και τι είναι αυτό που φταίει:

«Τον Μιχαλήτσο τον θεωρώ μεγάλο προπονητή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ομάδα δε βγάζει πάθος και δεν ιδρώνει στον αγωνιστικό χώρο. Δε θα σταθώ σε ρόστερ και παίκτες».

Συνεχίζοντας για την κατάσταση στον Άρη είπε:

«Η σημερινή κατάσταση μας έχει φοβίσει πολύ. Αν ήμουν ο Μιχαλήτσος και Σπυρίδων θα πήγαινα στο Νέο Ρύσιο, θα έμπαινα στα αποδυτήρια και θα μιλούσα με τους παίκτες σαν άντρες έξω από τα δόντια. Πρέπει να βρουν τι φταίει και να ορκιστούν ότι αυτό το σωματείο δε θα πέσει. Πρέπει η μαγκιά όλων να μπει μπροστά. Για λόγο τιμής να μην πέσει για τρίτη φορά ο Άρης».

Για τη συσπείρωση του κόσμου αλλά και τις αντιδράσεις του Σούπερ 3 να έρθει κανονικός προπονητής:

«Ο κόσμος έχει δώσει δήγματα στήριξης και δεν μπορείς να πεις τίποτα, έχουν πνίξει τα δάκρυα τους».

Για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτοί που βρίσκονται τώρα στην ομάδα, μόνο αυτοί μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Πρέπει όλοι στην ομάδα να δώσουν όρκο τιμής στα παντελόνια που φοράνε. Θα πρέπει αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να μπούνε στο γήπεδο και να τρώνε σίδερα, να ματώσουν τη φανέλα. Άμα δε ματώσουν και ιδρώσουν δε γίνεται τίποτα. Ακολουθεί δύσκολο πρόγαμα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί:

«Αν δεν κάνει αυτά, δεν έχει πιθανότητα να μείνει ζωντανός. Στο αγωνιστικό χώρο πρέπει να δώσεις ότι έχεις και δεν έχεις, πρέπει να γιγαντωθούν μεταξύ τους. Ήδη είναι σε δύσκολη θέση. Η στήριξη του κόσμου είναι δεδομένη αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Ο Μιχαλήτσος πρέπει να καταλάβει ότι είναι ο καπετάνιος. Πρέπει να μπουν μπροστά και μαζί με τον Σπυρίδων να τραβήξουν και τους άλλους».

Για το αν πρέπει να βρεθεί άλλος προπονητής όπως έβγαλε στην ανακοίνωσή του ο Σούπερ 3:

«Αλλάξαμε τρεις προπονητές και δεν άλλαξε τίποτα. Πρέπει ο ένας με τον άλλον να δώσουν όρκο τιμής και να γιγαντώσουν τον Άρη. Ο Άρης είναι ο Θεός του πολέμου και πρέπει να πολεμήσουν. Ξέρω ότι ο Μιχαλήτσος και ο Σπυρίδων έχουν στεναχωρηθεί περισσότερο απ όλους. Είναι στο χέρι τους να αποδείξουν ότι μπορούν να κρατήσουν ζωντανό το σωματείο».

Για τον Μιχαλήτσο:

«Αυτός πρέπει να είναι ο μπροστάρης. Τον είδα χθες και ήταν έτοιμος να κλάψει. Ο Γιάννης ήταν ράκος χθες και στεναχωρήθηκε πιο πολύ απ όλους. Δεν το αξίζει να το περνάει αυτό πάντα στα δύσκολα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: