Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό θα πει ενίσχυση!!

Με τέσσερις νέους παίκτες συνεχίζει η Βέροια την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Ίσραελ, Ντομπρασίνοβιτς, Μπερτέν και Ρεάνο αποκτήθηκαν από τη «βασίλισσα του Βορρά».

Αυτό θα πει ενίσχυση!
Εννιά αγωνιστικές έχει μπροστά της η Βέροια και η μοναδική σκέψη διοίκησης και παικτών είναι η παραμονή τους στην κατηγορία.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό εντός αγωνιστικών χώρων. Η διοίκηση με τη σειρά της ενίσχυσε το ρόστερ της ομάδας με τέσσερις παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η οποία ολοκληρώθηκε χτες για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Στόχος του προέδρου της «Βασίλισσας του Βορρά», Γιώργου Αρβανιτίδη, ήταν να καλύψει τα κενά στην ομάδα και για αυτό προχώρησε στις παρακάτω μεταγραφές.

Αίσιο τέλος είχε η περίπτωση του Νταβίντ Ίσραελ, ο οποίος τελικά κατάφερε να βρει άκρη με τη Χερέθ και την ισπανική Ομοσπονδία, η οποία έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 26χρονου Ισπανού δεξιού χαφ.

Σε… γνώριμα λημέρια –σε ελληνικό έδαφος- επέστρεψε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Ο 36χρονος άλλοτε μεσοαμυντικός της Καβάλας, ο οποίος μετά δοκίμασε την τύχη του στην Κύπρο (είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Μεγαλονήσου), αλλά και στο Καζακστάν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας.

Για τη θωράκιση των μετόπισθεν η Βέροια απέκτησε τον 30χρονο αμυντικό από την Αϊτή, Φραντς Μπερτέν, ο οποίος έχει περάσει από τον ΟΦΗ (2009-2011), ενώ ήταν συμπαίκτης με τον Ντομπρασίνοβιτς στην Άλκη.

Το καρέ ολοκληρώνει ο Νταβίντ Αλεχάντρο Ρεάνο. Πρόκειται για τον 29χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Φέτος αγωνιζόταν στη Ρουμανία με τη Γκλόρια Μπίστριτα έχοντας 13 συμμετοχές.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: