Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Απέκτησε Ικάρντι η Ίντερ

Παίκτης της Ίντερ από το ερχόμενο καλοκαίρι πρέπει να θεωρείται ο Μάουρο Ικάρντι, αφού σύμφωνα με τις εφημερίδες της Ιταλίας η Σαμπντόρια συμφώνησε σε όλα με τους «νερατζούρι».

Απέκτησε Ικάρντι η Ίντερ
Ξεκίνησε το 2013 με μια μεγάλη εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε από δύο γκολ, μέσα στην έδρα της Γιουβέντους. Δύο γκολ που χάρισαν στη Σαμπντόρια μια σπουδαία νίκη και σε εκείνον τα… πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Τα 4 γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με την Πεσκάρα, απέδειξαν πως τα κολακευτικά σχόλια που ακούστηκαν για τον Μάουρο Ικάρντι δεν ήταν υπερβολικά. Όπως δεν ήταν υπερβολικές οι απαιτήσεις της διοίκησης της ομάδας του, στις προτάσεις που έφταναν στα γραφεία της.

Στον άτυπο… πλειστηριασμό που διενεργήθηκε, νικήτρια φαίνεται να αναδεικνύεται η Ίντερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Ιταλικών εφημερίδων. Ο Μάσιμο Μοράτι κινήθηκε γρήγορα και συμφώνησε με τους ανθρώπους της «Σαμπ», προσφέροντας περίπου 16 εκατ. ευρώ συν μπόνους απόδοσης. Ο παίκτης θα μείνει στη Γένοβα μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στα ταμεία της ομάδας θα μπουν από τώρα περίπου 8 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός Αργεντινός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, με ετήσιες αποδοχές που θα ξεκινούν από το 1 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο και θα αυξάνονται σταδιακά ως το τέλος του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2017.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ, αρνούμενος να μεταγραφεί στη Νάπολι, η οποία φέρεται να πρόσφερε περισσότερα χρήματα για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο.

Κώστας Κουκάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: