Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Δεν υποτιμά τη Σέλτικ ο Κόντε!

Τον σεβασμό που τρέφει στη Σέλτικ εξέφρασε ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υποτιμά τη Σέλτικ ο Κόντε
Μετά από μια πολύ καλή πορεία στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό της, αφήνοντας εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου, Τσέλσι, η Γιουβέντους ρίχνεται στη μάχη της φάσης των «16» αντιμετωπίζοντας την Σέλτικ στη Σκωτία. Ένα παιχνίδι δύσκολο και επικίνδυνο, σύμφωνα με όσα δήλωσε την παραμονή του ματς ο Αντόνιο Κόντε.

«Η Σέλτικ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στην πρώτη φάση νίκησαν την Μπαρτσελόνα στην έδρα τους, ενώ έχασαν στο τελευταίο λεπτό στην Ισπανία. Αυτό αποδεικνύει πως οι Σκωτσέζοι έχουν πολλές δυνατότητες και αυτό πρέπει να το έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας. Δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε, δεν θα ήταν φρόνιμο από μέρους μας», είπε αρχικά ο Κόντε.

Στη συνέχεια ο προπονητής της «Γιούβε» ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων του. «Είναι μια ομάδα με ψηλά και δυνατά κορμιά. Εκμεταλλεύονται τις στημένες φάσεις και αυτό χρήζει μεγάλης προσοχής. Ο Μπράουν είναι η ψυχή της ομάδας, ο Φόρστερ είναι ένας πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας, ενώ ο Χούπερ με τον Σαμαρά, οι οποίοι αγωνίζονται στην επίθεση, θα μπορούσαν να κάνουν σπουδαία πράγματα ακόμα και εκτός Σκωτίας. Γενικά είναι μια ισορροπημένη και δυνατή ομάδα. Περιμένω να επιτεθούν και όχι να μας περιμένουν. Είναι στη φύση τους να ψάχνουν το γκολ», υπογράμμισε ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας».

Αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας του, ο Κόντε δεν έκρυψε τις ελπίδες που τρέφει. «Είμαστε αουτσάιντερ στο θεσμό, καθώς είχαμε χρόνια να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως αυτό να είναι καλό. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Στο τέλος, θέλω να έχουμε πετύχει αυτό ακριβώς που αξίζαμε», είπε με νόημα ο Αντόνιο Κόντε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: