Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Όταν ο Ρούνεϊ τα ’βαζε με τον διαιτητή του Ολυμπιακού…!

Έντονη κριτική είχε ασκήσει πριν από περίπου τρία χρόνια ο Γουέιν Ρούνεϊ στον Μάνουελ Γκρέφε, ο οποίος θα σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λεβάντε.

Όταν ο Ρούνεϊ τα ’βαζε με τον διαιτητή του Ολυμπιακού…

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γουέιν Ρούνεϊ παρουσιάστηκε εκνευρισμένος για την διαιτησία του Γερμανού Μάνουελ Γκρέφε, ο οποίος είχε διευθύνει την συγκεκριμένη αναμέτρηση και αναμένεται να σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Λεβάντε για το Europa League.

Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε παράπονα από τον συγκεκριμένο ρέφερι, επειδή «δεν προστάτεψε καθόλου» τους ποδοσφαιριστές του Φάμπιο Καπέλο.

Ο Άσλεϊ Γιάνγκ ήταν το θύμα των περισσότερων τάκλιν των Μαυροβούνιων, ενώ ο Ρούνεϊ τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα επειδή έκανε «θέατρο» στην περιοχή τους. Η δεύτερη περίπτωση πέναλτι που φώναζαν οι Βρετανοί ήταν όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

«Από εκεί που ήμουν, σκέφτηκα ότι ήταν πεντακάθαρο χέρι. Δεν νομίζω ότι ο διαιτητής ευνόησε κανέναν από εμάς. Εμείς, ως ποδοσφαιριστές, αισθανόμασταν ότι δεν έχουμε καμία είδους προστασία, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις», είχε πει μεταξύ άλλων ο διεθνής στράικερ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: