Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«Να απαλλαγούν από τη Νέα Μεσήμβρια»

Ο Γιατρός της ομάδας του ΠΑΟΚ, κος Παναγιώτης Γιγής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τις συχνές θλάσεις και τα προβλήματα τραυματισμών στο «δικέφαλο», με τελευταίο θύμα τον Ολίσε, τονίζοντας πως το προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσήμβρια δεν είναι κατάλληλο για προπονήσεις.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον τραυματισμό του Ολίσε:

«Αυτό το παιδί ήρθε από προετοιμασία που έκανε με την ομάδα του και μάλλον δεν είχε τελειώσει εκεί. Μπήκε για ένα δεκάλεπτο στο ένα ματς και 40΄ στο άλλο. Τελείωσε καλά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά τη νύχτα τον πόνεσε το πόδι του. Ίσως φταίει πως δεν ήταν έτοιμος όταν ήρθε ή τον επηρέασε η αλλαγή γηπέδου, από την Τούμπα στη Μεσήμβρια. Το πρόβλημα το ένιωσε μετά από μερικές ώρες και αυτό είναι λίγο περίεργο. Το αποτέλεσμα είναι πως θα λείψει 2-3 εβδομάδες».


Για το τι μπορεί να γίνει για να σταματήσουν τα προβλήματα τραυματισμών:

«Χρειάζεται μια αλλαγή, να αλλάξουν τα πράγματα και να γίνει κάτι. Εκεί πάνω είναι αρνητικό να προπονείσαι. Να κοιτάξουν να απαλλαγούνε από εκεί και να προπονούνται σε ένα γήπεδο που να τηρεί τα στάνταρ και τις προϋποθέσεις από άποψη υποδομής, χορτοτάπητα κλπ».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: