Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Φέργκιουσον: «Θα υπέγραφα για ένα 5-4»

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σκωτζέζος κόουτς επισήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να βρει τρόπο να περιορίσει τον Πορτογάλο, όσο είναι αυτό εφικτό.

«Δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε. Εάν ανησυχούμε για την απειλή που μπορεί να γίνει για εμάς ο Κριστιάνο, θα ξεχάσουμε κάποια από τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εμείς. Τι περιμένεις όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Περιμένεις προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για μένα είναι πιο δυνατός από τον Ρονάλντο το "φαινόμενο" αλλά ελπίζω να μην κάνει ό,τι μας έκανε εκείνος το 2003 (σ.σ. είχε σημειώσει χατ-τρικ με τη φανέλα της Ρεάλ αποκλείοντας τη Μάντσεστερ από τη συνέχεια του CL).
Εμείς θα πρέπει απλά να φροντίσουμε για να τον περιορίσουμε όσο είναι δυνατόν και εφικτό» ήταν τα λόγια του Φέργκιουσον για την επιστροφή του Ρονάλντο στο "Ολντ Τράφορντ".

Ενώ για την αγωνιστική κατάσταση την οποία βρίσκονται Μάντσεστερ και Ρεάλ, σχολίααε: "Αμφότερες οι ομάδες είναι σε φόρμα. Η Ρεάλ είχε δύο φανταστικά αποτελέσματα απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Είδα το πρώτο ματς από κοντά και ήταν φανταστικοί. Βρήκαν τη φόρμα τους την κατάλληλη στιγμή ενώ εμείς είμαστε σταθεροί εδώ και αρκετό καιρό. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο ματς αφού πρόκειται για δύο σπουδαίους συλλόγους με ιστορία. Ελπίζω να σημειώσουμε περισσότερα γκολ από αυτούς, εγώ θα υπέγραφα για ένα 5-4. Η αλήθεια είναι πως η ποιότητα των επιθετικών που θα βρεθούν σε αυτό το ματς είναι εκπληκτική και μπορούν να πετύχουν πάρα πολλά γκολ. Πιστεύω όμως πως η άμυνα είναι το κλειδί. Εμείς δεν έχουμε τον Τζόουνς, όμως οι Βίντιτς, Έβανς και Φέρντιναντ παίζουν πολύ καλά και θα έχω πρόβλημα να διαλέξω ενδεκάδα.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: