Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ζήνδρος: «Λόγω ψυχής και θέλησης ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στη σημερινή «μάχη» του Άρη στη Βέροια, τα συν και πλην των δύο ομάδων που θα κριθεί τα παιχνίδι και ποιος έχει τον πρώτο λόγο.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το σημερινό παιχνίδι με τη Βέροια:

«Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και το δείχνει. Η ομάδα όμως δεν ανταποκρίνεται και πλέον είναι αναγκαίο να κερδίσουμε σήμερα. Ενδιαφέρονται και οι δυο ομάδες αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση, αρκετοί είναι αυτοί που θα συμμετέχουν στη μάχη για τον υποβιβασμό».


Για το αν είναι παιχνίδι που το αποτέλεσμά του θα κρίνει την παραμονή:

«Πολλά μπορούν να συμβούν. Σήμερα όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και σε περίπτωση ισοπαλίας είναι χειρότερα και για τις δυο ομάδες αλλά δεν τελειώνει κάτι εδώ. Θα υπάρχει μάχη μέχρι τέλους».


Για το που υπερτερεί η Βέροια και που ο Άρης:

«Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο η ψυχή, ο ιδρώτας, το τρέξιμο, οι μάχες. Στις λεπτομέρειες κρίνονται αυτά τα παιχνίδια. Θα μετρήσει η θέληση και η ψυχή και σε αυτά υπερτερεί ο Άρης που θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Έτσι όπως ετοιμάζει την ομάδα ο Μιχαλήτσος ο Άρης θα έχει τον πρώτο λόγο. Θα παίζουμε εντός έδρας και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να έχουμε καλύτερη ψυχολογία».


Για το αν υπάρχει κάτι που τον κάνει να πιστεύει στη νίκη του Άρη:

«Στα τελευταία παιχνίδια ο Άρης έδειξε πως η αμυντική λειτουργία έχει καλυτερέψει και αρχίζουμε και σκοράρουμε. Έχουν δέσει κάπως τα πράγματα και θα το αποδείξουμε στη συνέχεια. Δύναμη του Άρη η μαχητικότητα».


Για το αποτέλεσμα που προβλέπει για το σημερινό αγώνα:
«Προβλέπω νίκη του Άρη με 0-1».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: