Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η ψυχολογία στα ύψη στη Ρεάλ!



Στο προσεχές παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στραμμένη η προσοχή του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη δεύτερη σερί νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Η ψυχολογία στα ύψη στη Ρεάλ

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν χάσει μόλις σε τρία παιχνίδια τη φετινή σεζόν (από Ρεάλ Μαδρίτης στο Σούπερ Καπ, Σοσιεδάδ στο πρωτάθλημα και Μίλαν στο Champions League).

Τώρα, όμως, οι «μερένχες» κέρδισαν δύο ματς μέσα σε πέντε μέρες.

Μπορεί για τους Καταλανούς να μην είχε κανένα βαθμολογικό κίνητρο η χθεσινή αναμέτρηση, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο παρέταξε τους αναπληρωματικούς της «βασίλισσας» και άφησε τον Ρονάλντο στον πάγκο, την ώρα που ο Μέσι και η παρέα του προσπαθούσαν να αποδράσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Μπερναμπέου».

Το μυαλό όλων ήταν προφανές πως βρισκόταν στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, όπου παίζει η πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το κλίμα στις τάξεις της Ρεάλ είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετικό και άπαντες παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Νησί.

Ο Πορτογάλος, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και θα είναι φρέσκοι στο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους», το οποίο σύμφωνα με όλη την ομάδα είναι το ματς της χρονιάς. Άλλωστε, στόχος είναι η κατάκτηση του δέκατου Champions League στην ιστορία του συλλόγου…
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: