Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Τέλος ο Καπόνο!!

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον Παναθηναϊκό ο Τζέισον Καπόνο!

Τέλος ο Καπόνο!

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με το θέμα του Τζέισον Καπόνο είναι:

«Ο Τζέισον Καπόνο συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, εξαιτίας του –κατά την άποψή του- μειωμένου χρόνου συμμετοχής του στους αγώνες».

Η έλευση του Τζέισον Καπόνο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, πέρασε από χίλια… κύματα, λόγω κάποιων προβλημάτων με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Παρ’ όλα αυτά, ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι, για να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού», ωστόσο ο πολύ μικρός χρόνος συμμετοχής που του έδινε ο Αργύρης Πεδουλάκης, τον ανάγκασε να ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του για να γυρίσει στις ΗΠΑ.

Στις εννιά συμμετοχές που μετρούσε στην Α1, ο Καπόνο είχε κατά μέσο όρο 7,8 πόντους (48% 2π., 44% 3π., 83% 1π.), 1,6 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ, 0,8 κλεψίματα, σε 19,2 λεπτά συμμετοχής. Αντίστοιχα στο TOP 16 της Ευρωλίγκας και σε οκτώ ματς, ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 7,4 πόντους (33,3% 2π., 46,2% 3π., 91,7& 1π.), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,9 λάθη, σε 15,3 λεπτά συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: