Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ!

Η ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε ψυχολογικό αντίκτυπο στην ΑΕΚ. Το κλίμα βαρύ στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο που πρέπει να αφήσει πίσω τις δύο σερί ήττες και να ετοιμαστεί για Ολυμπιακό.

Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ
Η ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ είναι στο ναδίρ μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό ήταν ολοφάνερο στην σημερινή προπόνηση. Οι παίκτες της Ένωσης ήταν «σκασμένοι» και δεν είναι μόνο το χθεσινό αποτέλεσμα. Παράλληλα με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί αλλά και την ήττα από τον Πλατανιά, η ΑΕΚ ξαναμπαίνει σε μπελάδες, κάτι που ήθελε διακαώς να αποφύγει όσο πιο σύντομα γινόταν.

Τώρα όμως ο Έβαλντ Λίνεν ξεκινά να αναζητά τρόπους για να αφήσουν πίσω τις κακές εμφανίσεις και αποτελέσματα στα δύο τελευταία ματς και να αρχίσει να σκέφτεται πως θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, φιλοδοξώντας να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στην σημερινή προπόνηση, δεν συμμετείχαν οι διεθνείς Χρίστος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γροντής, ενώ ο Βαλεντίνος Βλάχος έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε ρεπό στους «κιτρινόμαυρους» την Τρίτη (5/3) και επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι το πρωί της Τετάρτης (6/3).

Aξίζει να σημειώσουμε πως για το ματς με τον Ολυμπιακό τιμωρημένοι είναι οι Μητρόπουλος και Αρκούδας ενώ θα αποφασιστεί μέχρι αύριο σε ποιο από τα επόμενα παιχνίδια δεν θα αγωνιστεί ο Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: