Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Πετρόπουλος: «Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι»

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της στο πρώτο ημίχρονο που ήταν καλύτερη στάθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος μετά την ήττα 2-0 από τον Παναθηναϊκό.

Πετρόπουλος: «Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι»
Απογοητευμένος από την ήττα της ΑΕΚ 2-0 από τον Παναθηναϊκό ήταν ο Αντώνης Πετρόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο επιθετικός της «Ένωσης» τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, όταν και είχε την υπεροχή, αλλά το γκολ που δέχτηκε στο δεύτερο άλλαξε τις ισορροπίες.

Επιπλέον δήλωσε ότι θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Στο πρώτο ημίχρονο περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο, όμως, ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ και εκεί άλλαξε το παιχνίδι. Στη συνέχεια χάσαμε την ευκαιρία με τον Κατίδη για να ισοφαρίσουμε. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε και ένα δεύτερο τέρμα και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε, παρά τις προσπάθειες που κάναμε στο τέλος», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, πιο κινητικοί, προσπαθήσαμε, αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο».

Για το αν έχει πέσει η ψυχολογία των παικτών από την ήττα, με δεδομένο ότι ακολουθεί και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν μας ρίχνει την ψυχολογία καθόλου. Εμείς παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Θα παλέψουμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια με τη Βέροια».

Για το αν ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο: «Ήθελα να κερδίσει η ΑΕΚ, αυτό με ενδιέφερε μόνο. Μπορεί να έπαιζα στον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον έχω αλλάξει ομάδα και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: