Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Χριστόπουλος: «Κάνουμε σκληρό και τίμιο αγώνα»

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης δεν αλλάζει καθόλου τα πλάνα στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως τόνισε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Χριστόπουλος: «Κάνουμε σκληρό και τίμιο αγώνα»
Συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που κάνουν για τα πλέι οφ και το να διατηρήσουν την καλή εικόνα που έχουν δημιουργήσει είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Χριστόπουλος μπορεί να είδε την ομάδα του να κάνει μια ήττα με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως αναφέρθηκε στην δύσκολη αποστολή που είχαν οι παίκτες του αλλά και στην μεγάλη ευκαιρία του Βίλα.

«Η αποστολή που είχαμε ήταν πολύ δύσκολη, νομίζω ότι τα παιδιά προσπάθησαν. Δυστυχώς όταν απέναντι σε τέτοιες ομάδες σου δίνεται η δυνατότητα να προηγηθείς (κεφαλιά του Κολοβέτσιου στο 9') ή βγαίνεις σε κόντρα επίθεση και πετάς την μπάλα άουτ (Βίλα στο 70΄), τότε δεν είναι εύκολο να κερδίσεις.

Είχαμε πολλούς καλούς αντιπάλους απέναντί μας. Προσπαθήσαμε, δυστυχώς δεν ήρθε η νίκη. Κοιτάμε μπροστά γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο».

Για το αν του έλειψαν επιθετικές επιλογές από τον πάγκο: «Αυτά τα παιδιά έχουμε από την αρχή, αυτούς πιστεύουμε, αυτούς επέλεξα, μ' αυτούς προχωράμε, είμαι ικανοποιημένος».

Για το αν θα αντέξει με τέτοιο γήπεδο η ομάδα: «Η ομάδα είναι 5η αν δεν κάνω λάθος. Αυτές είναι οι συνθήκες. Κάνουμε τίμιο και σκληρό αγώνα και όπου μας βγάλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: