Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Γκερέιρο: «Δεν φταίει ο Κατίδης που χάσαμε»

«Ασπίδα προστασίας» προς τον Γιώργο Κατίδη ύψωσε ο συμπαίκτης του στην ΑΕΚ, Ρότζερ Γκερέιρο, για την ευκαιρία που έχασε για να ισοφαρίσει τον Παναθηναϊκό.

Γκερέιρο: «Δεν φταίει ο Κατίδης που χάσαμε»
Η ΑΕΚ είχε φάσεις για να σημειώσει ένα τέρμα απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Μάλιστα, ο έμπειρος μέσος υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του στην «Ένωση», Γιώργο Κατίδη, για τη φάση που έχασε, προκειμένου να φέρει το ματς στα ίσα, λίγα λεπτά μετά το γκολ που είχαν πέτυχαν οι «πράσινοι».

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Γκερέιρο μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις που αν τις είχαμε εκμεταλλευτεί θα είχαμε σκοράρει. Ωστόσο, στην συνέχεια ήρθε το γκολ του αντίπαλου από δικό μας λάθος. Στ ην επομένη φάση θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί νικάμε και όλοι μαζί χάνουμε».

Για το αν ήταν η φάση με τον Κατίδη η πιο κρίσιμη του παιχνιδιού από πλευράς ΑΕΚ:


«Ήταν μια φάση του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Κατίδη που την έχασε. Αυτή την ευκαιρία θα μπορούσε να την είχε χάσει κάποιος άλλος παίκτης. Στο ποδόσφαιρο χάνουμε και νικάμε όλοι μαζί και δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο σε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: