Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ουζουνίδης: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Με το διπλό κόντρα στον Λεβαδειακό, η Ξάνθη μπορεί να έχει βλέψεις για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ουζουνίδης: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»
Και πώς να μην είναι χαρούμενος ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Ο τεχνικός της Ξάνθης ξεκαθάρισε πως η απόδοση των παικτών του ήταν κάτι παραπάνω από σπουδαία, γι’ αυτό και ήρθε το εμφατικό διπλό με 4-1. Επιπλέον τόνισε πως οι ακρίτες κοιτούν κάθε παιχνίδι κι όπου τους βγάλει στο τέλος.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πέτυχαν μια πολύ σπουδαία νίκη, παίζοντας ταυτόχρονα και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να πάρουμε γρήγορα αποτελέσματα που θέλουν, έτσι ώστε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ξάνθης και συνέχισε:

«Όσον αφορά τον Λεβαδειακό, τέτοια παιχνίδια μπορούν να τύχουν σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, μια πολύ καλή ομάδα και για αυτό η νίκη μας αποκτά πολύ μεγάλη σημασία. Είχαμε μια πολύ καλή απόδοση και ο αντίπαλος δεν είχε καλή απόδοση.

Παλιά είχα κερδίσει και με τον Παναθηναϊκό αν θυμάστε με τέτοιο σκορ. Το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε και μπορεί να τύχουν αυτά τα αποτελέσματα. Και εμείς την προηγούμενη Κυριακή ήμασταν άτυχοι. Αν είσαι καλή ομάδα όμως αντιδράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: