Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ή τεσσάρα ή θα στραβώσει!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει στο sport-fm.gr μία πρώτη προσέγγιση του ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, μέσα από μία «διαφορετική» σκοπιά.

Ή τεσσάρα ή θα στραβώσει!
*** Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα ακολουθεί το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού. Δηλαδή, παίζει τη μία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός με μία ομάδα και την άλλη αγωνιστική την ίδια ομάδα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός.

*** Ενόψει λοιπόν του ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ (γιατί για εμένα πάντα ντέρμπι θα είναι αυτά τα παιχνίδια, με ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ), αλλά και του χθεσινού νικηφόρου αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ας ρίξουμε μια ματιά για το τι αποτελέσματα φέρνει ο Ολυμπιακός με τις ομάδες τις οποίες κερδίζει ο Παναθηναϊκός!

*** Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-1, Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0
Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-2, Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-0, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-4
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-2, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-3
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1, ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-4
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-2, Ολυμπιακός-ΑΕΚ…

*** Βλέπουμε, δηλαδή, ότι μέση λύση δεν υπάρχει! Είτε (το πιο συνηθισμένο) ο Ολυμπιακός ρίχνει τεσσάρες, μέσα η, έξω, στις ομάδες τις οποίες κερδίζει ο Παναθηναϊκός, είτε (πιο σπάνια) δεν κερδίζει.

*** Να δούμε αν και την Κυριακή με την ΑΕΚ δούμε το ίδιο σκηνικό. Αν συνεχιστεί, πάντως, αυτή η ιστορία η, θα έχουμε τεσσάρα η, μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ!

*** Είτε, δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα στεφθεί θριαμβευτικά πρωταθλητής, είτε η ΑΕΚ θα του χαλάσει το πάρτι…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: