Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Δεν… τρελάθηκαν ακόμα στην ΑΕΚ!

Τη φωνή της λογικής άκουσαν -έστω και αργά- στην ΑΕΚ. Αντί του σχεδίου των μικρομετόχων που θα ανέθετε τη σωτηρία στον κόσμο, η ΓΣ αποφάσισε να περιμένει το ραντεβού Μελισσανίδη, Βιντιάδη και Παππά.

Δεν… τρελάθηκαν ακόμα στην ΑΕΚ
Η συζήτηση (και η ενδεχόμενη αποδοχή) του σχεδίου των μικρομετόχων «για κοινωνικοποιημένη ΑΕΚ» είχε δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις στην… κοινωνία του συλλόγου.

Όχι μονάχα διότι θα προσφέρει δίοδο απεμπλοκής στον Νίκο Νοτιά από τις υποχρεώσεις του ως μεγαλομέτοχος.

Αλλά κυρίως επειδή θεωρείται κάτι παραπάνω από απίθανο -με τις σημερινές συνθήκες κι ενώ ανάλογη πρωτοβουλία με μπροστάρη έναν θρύλο όπως τον Θωμά Μαύρο πήγε άπατη- να συγκεντρωθούν 20 εκατ. ευρώ από τον κόσμο.

Αντί να προχωρήσει τη διαδικασία λοιπόν και να περιμένει έπειτα την καταβολή 30 ευρώ από 650.000 φιλάθλους (ώστε να συγκεντρωθούν τα 20 εκατ. ευρώ που προβλέπει το σχέδιο), η ΓΣ αποφάσισε να περιμένει κάτι θεωρητικό ακόμη, αλλά σαφώς πιο… ρεαλιστικό: Τη συνάντηση των Μελισσανίδη, Βιντιάδη και Παππά, που ελπίζεται ότι θα γίνει προσεχώς.

Κατόπιν και επιθυμίας που φέρεται να εξέφρασε ο τελευταίος λοιπόν, ώστε να αναλάβει πρωτοβουλία και το ραντεβού να γίνει μέσα στη βδομάδα, η ΓΣ (στην οποία το «παρών» έδωσε και ο Άλκης Φωτίου) αποφασίστηκε να διακοπεί για τις 22 Μαρτίου.

Ως τότε η νυν διοίκηση (τα μέλη της οποίας έχουν θέσει τις παραιτήσεις τους στη διάθεση της επιτροπής κατάληψης) θα μείνει στη θέση της, με την ελπίδα πως θα έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις, ώστε να παραδώσει τη σκυτάλη σε κάποιον/οιους που θα μπορούν πραγματικά να «σηκώσουν» το οικονομικό βάρος της ΠΑΕ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: