Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

«Ένιωθα απόλυτα έτοιμος για το καλάθι»

Ο πανηγυρισμός του Περικλή Δορκοφίκη, ύστερα από το τρίποντο που χάρισε τη νίκη στον Ηλυσιακού κόντρα στον Πανελευσινιακό το Σάββατο, σίγουρα προξένησε πολλές απορίες.

«Ένιωθα απόλυτα έτοιμος για το καλάθι»
Ο ίδιος ο βετεράνος φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως στις κερκίδες βρισκόταν η εννιά μηνών κόρη του, πως ένιωθε έτοιμος για να σκοράρει και να δώσει τη νίκη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας για ότι έχει καταφέρει φέτος.

Αναλυτικά: «Δεν τρελάθηκα ξαφνικά και έκανα αυτά τα κόλπα με τα χέρια μου.Έπαιζα το… μια ωραία πεταλούδα κι έψαχνα με τα μάτια μου να βρω τη μικρή μου κόρη για να με δει και να μου χαμογελάσει.

Το έχω ξανακάνει αυτό και ήταν πάλι με προπονητή τον κ. Ζευγώλη. Στον Ιωνικό ΝΦ σε ένα ματς με το Περιστέρι. Μάλιστα, αυτό του ψιθύρισα στο τέλος όταν πανηγυρίζαμε.

Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα με τον εαυτό μου, γιατί την ώρα που πήρα την μπάλα ένιωθα απόλυτα ήρεμος. Σαν να ήμουν στην προπόνηση, για να μην πω σαν να έπαιζα μονάκι… Για αυτό και μόλις έκανα το σουτ, ήμουν 99% σίγουρος ότι θα μπει. Όταν μπήκε δε, ένιωσα ανακούφιση, χαρά και αμέσως μετά έτρεξα στην άμυνα, αφού είχε πολύ χρόνο ακόμη το ματς.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στην οικογένεια του Ηλυσιακού, γιατί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Πιο πολύ, όμως, θέλω να πω ένα ‘ευχαριστώ’ και χίλια μπράβο στους συμπαίκτες μου, γιατί βλέπω τον μόχθο τους κάθε μέρα στις προπονήσεις. Μπράβο και στον κόσμο που, έπειτα από ένα διάστημα στο οποίο υπήρχε μουρμούρα από την εξέδρα, που επηρέαζε πολύ τα νέα παιδιά, τώρα βρίσκεται σαράντα λεπτά στο πλάι μας και τον ευχαριστούμε. Μας δίνει μεγάλη δύναμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: