Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Χατζάρας: «Οι σύλλογοι με τις βαριές φανέλες έχουν τον πρώτο λόγο για τη άνοδο»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Χατζάρας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, τις αμφισβητούμενες φάσεις αλλά και το πώς ένιωσε που ήταν αντίπαλος της πρώην –έστω και για λίγα 24ωρα- ομάδας του.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Είχα δει τον Ηρακλή με την Παναχαϊκή και είχα μια διαφορετική εικόνα. Χτες έδειξε καλό πρόσωπο ιδιαίτερα στο β ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι μεγάλες πάσες του Ηρακλή μας δυσκόλεψαν όπως και η είσοδος του Κιρόφσκι γι αυτό εμείς δώσαμε προσοχή στην άμυνα. Οι εικόνες που ο Ηρακλής πίεζε μένουν αλλά δε νομίζω πως ο Ηρακλής είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Χάσαμε και τον βασικό μα φορ από τραυματισμό και δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι».


Για το ακυρωθέν γκολ και τα πέναλτι που ζητά ο Ηρακλής:

«Δεν έχω άποψη. Δεν είδα κάποιο βίντεο. Για τα πέναλτι που ζητά ο Ηρακλής πιστεύω πως είναι υπερβολικά».


Για τα συναισθήματά του όταν μπήκε στο Καυταντζόγλειο και το πώς τον υποδέχτηκαν:

«Φιλικά με υποδέχτηκαν. Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους. Ήταν μια φιλική συμπεριφορά και τους ευχαριστώ. Δεν έχω κάτι με τον Ηρακλή και πάντα θα έχουμε φιλικές σχέσεις. Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράλογη πόλη στο ποδόσφαιρο. Είμαστε εκτός πραγματικότητας. Έχει μεγάλους συλλόγους η πόλη και η οικονομική ανοχή που έχει χτυπήσει την κοινωνία έχει επηρεάσει και τις ομάδες».


Για το αν ο Ηρακλής θα καταφέρει να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ:

«Εγώ βλέπω ότι ο Ηρακλής έχει πάρει θαυμάσια αποτελέσματα έξω και μέσα στο Καυταντζόγλειο κάνει πίσω. Πρέπει να αντέχει η ομάδα την πίεση του κόσμου στο Καυταντζόγλειο. Αν πάρει τα παιχνίδια στην έδρα του θα ανέβει. Η β΄ εθνική έχει αρκετές ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Οι σύλλογοι με τις βαριές φανέλες έχουν τον πρώτο λόγο».


Για τον ΠΑΟΚ και τη χθεσινή νίκη επί του Πανιωνίου:

«Είδα τα δυο τελευταία γκολ και δεν έχω γνώμη για το υπόλοιπο παιχνίδι. Έχει καλό υλικό και έτσι όπως τον είδα έχει την ηρεμία να παίξει καλά κόντρα σε οργανωμένη άμυνα και να σκοράρει. Άλλες ομάδες πανικοβάλλονται αλλά αυτός έπαιξε καλά και αυτό είναι το επιστέγασμα της νίκης του».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: