Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Φιγκερόα: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου»

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Φιγκερόα μετά την νίκη επί της ΑΕΚ.

Φιγκερόα: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου»
Πίσω του αφήνει ο Λουτσιάνο Φιγκερόρα τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες και όπως δήλωσε είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός άσος εμφανίστηκε χαρούμενος που έκανε ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα κόντρα στην ΑΕΚ (2-0), ενώ ξεκαθάρισε πως σε λίγο καιρό θα είναι απόλυτα έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Βίωσα το ντεμπούτο μου με πολύ όρεξη. Μετά από ένα τέτοιο τραυματισμό είχα πολύ όρεξη να παίξω και είμαι χαρούμενος για το ότι αγωνίστηκα. Επέστρεψα ταχύτερα από ότι ελπίζαμε, παρά το ότι ακόμη έχω κάποιες ενοχλήσεις. Προπονούμαι καλά, από την προηγούμενη εβδομάδα συμμετέχω κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και σιγά-σιγά αποκτώ ρυθμό. Βέβαια, χρειάζομαι ακόμη λίγο διάστημα για να είμαι 100% έτοιμος να προσφέρω», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο με καλή απόδοση και αρκετές φάσεις. Δώσαμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο και τα καταφέραμε. Μπορεί ο Παναθηναϊκλός να μην είναι στο επίπεδο που όλοι θα ήθελαν, όμως τέτοιες νίκες όπως σήμερα μπορούν να σε επαναφέρουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: