Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Καπέλο: «Δεν έχω λάβει καμία πρόταση»

Για τους Φραντσέσκο Τότι και Αντόνιο Κασάνο μίλησε ο Φάμπιο Καπέλο, σχολιάζοντας την καριέρα τους, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν την Τσέλσι να του έχει κάνει πρόταση.

"Είναι κρίμα για τον Αντόνιο. Θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά περισσότερα στην καριέρα του. Ήλπιζα ότι θα ωριμάσει μετά τη γέννηση του γιου του, αλλά δυστυχώς δεν έχει αλλάξει. Είναι καλό παιδί, γενναιόδωρος, αλλά δεν καταλαβαίνει πως υπάρχουν όρια. Αυτό επηρεάζει την καριέρα του. Πρέπει να καταλάβει ότι κάποιες φορές πρέπει να σέβεται τις αποφάσεις των άλλων. Ο Τότι είναι απλά ένας πρωταθλητής και όπως όλοι οι πρωταθλητές έχει ανεξάντλητα αποθέματα. Ίσως έχει χάσει ταχύτητα, αλλά το καλύπτει με την τεχνική. Ήμουν ο πρώτος που τον χρησιμοποίησα σε πιο επιθετικό ρόλο επειδή κατάλαβα πως είχε πολύ καλή σχέση με το γκολ. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως δε γίνεται να παίζει για πάντα, όμως, έχει κάποια χρόνια ακόμα" ήταν τα λόγια του τεχνικού για τους δύο Ιταλούς ποδοσφαιριστές.

Ενώ, για τον ίδιο και τα σενάρια περί Τσέλσι δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Ρωσία, τίποτα άλλο. Δεν έχω λάβει καμία πρόταση".


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: