Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Παράσχος: «Ντροπιαστική ήττα»

Δεν είχε λόγια να περιγράψει την κακή εικόνα της ομάδας του αλλά και την βαριά ήττα από την Ξάνθη, ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Ντροπιαστική ήττα»
Απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών του Λεβαδειακού και κατ’ επέκταση από την βαριά ήττα από την Ξάνθη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος, στην συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για ντροπιαστική ήττα, ενώ τόνισε πως κάθε όνειρο για Ευρώπη έσβησε για τους «πράσινους».

«Δυστυχώς ήταν μια ντροπιαστική ήττα για εμάς. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο και δυστυχώς μπορώ να πω ότι γίναμε ρεζίλι στην κυριολεξία. Είναι κάτι που δεν το περιμέναμε οπωσδήποτε. Πάθαμε μια γενικότερη καθίζηση όλη ομάδα. Αν ψάξουμε να βρούμε κάποιον τουλάχιστον που διακρίθηκε, δε θα βρούμε τίποτα. Από εδώ και πέρα όμως θα πρέπει να μας προβληματίσει έντονα η απόδοσή μας. Θα πρέπει να αλλάξουμε και στόχους. Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε την σωτηρία της ομάδας. Αυτά τα όνειρα που κάναμε για Ευρώπη, σήμερα έχουν σβήσει», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Λεβαδειακού.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τα πλέι οφ: «Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή τη ντροπιαστική ήττα που έχουμε δεχτεί να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια και του κυπέλλου της Τετάρτης και της Κυριακής το παιχνίδι με τον Άρη. Είπαμε να εκμεταλλευτούμε το καλό πρόγραμμα που είχαμε. Αν μπορούσαμε σήμερα να κερδίσουμε και να φτάναμε στους 32 βαθμούς, λόγω του προγράμματος, θα είχαμε πάρα πολλές ελπίδες. Επειδή και ο Παναθηναϊκός έχει πρόγραμμα πάρα πολύ καλό, θα παίξει σημαντικό ρόλο το σημερινό του παιχνίδι. Αν κερδίσει την ΑΕΚ, νομίζω πως το πρώτο φαβορί θα είναι αυτός. Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το κλίμα και κυρίως να ανατρέψουμε την κακή ψυχολογική κατάσταση των παιδιών».

Για την κόπωση της ομάδας, σημείωσε: «Σίγουρα η κούραση έπαιξε ρόλο, γιατί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά από εκεί και πέρα, νομίζω ότι τα γκολ τα οποία δεχτήκαμε και ιδιαίτερα το γρήγορο γκολ. Κάναμε σημαντικά λάθη στην άμυνά μας, σε τέσσερις επιθέσεις των αντιπάλων δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και θα μπορούσαμε να δεχτούμε άλλα δυο. Δε μπορούσαμε να μειώσουμε το σκορ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και μετά ήρθε το τρίτο γκολ. Μετά προσπαθείς να περιορίσεις το σκορ. Ο Πόι είναι επιθετικός, τι σχέση έχει τα πόσα γκολ έχει βάλει. Μπορεί να παίξει στα άκρα, μπορεί να παίξει σέντερ φορ. Το αν βάζει γκολ ή όχι αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: