Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Λίνεν: «Διάθεση ναι, αντίδραση… όχι»

Ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό, όχι όμως και από την αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκαν, εμφανίστηκε μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση ο Έβαλντ Λίνεν.

Λίνεν: «Διάθεση ναι, αντίδραση… όχι»
Με ψυχραιμία υποδέχτηκε την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό ο Έβαλντ Λίνεν.

Μιλώντας στην προπόνηση της Δευτέρας στους παίκτες του, ο Γερμανός προπονητής απέφυγε την απόδοση ευθυνών και απλώς εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν αντέδρασε μετά το πρώτο γκολ, αλλά και για τα πολλά λάθη που έγιναν.

«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και κάναμε κάποιες φάσεις. Γενικά μέχρι να δεχθούμε το γκολ ήμασταν καλύτεροι, αλλά όταν το δεχθήκαμε, δεν αντιδράσαμε. Μου άρεσε όμως η διάθεση που δείξαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, το πάθος που βγάλαμε και η προσπάθεια που κάναμε», τόνισε ο Λίνεν.

Για τις φάσεις που σημάδεψαν το ματς, το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού και τη μεγάλη ευκαιρία του Κατίδη, είπε:

«Έγιναν αρκετά λάθη στη φάση του γκολ του Βιτόλο. Θα μπορούσε ο Μπουγαΐδης να μην γυρίσει τη μπάλα στον Κωνσταντόπουλο, θα μπορούσε αυτός να μην τη δώσει στον Κουτρουμπή, θα μπορούσε ο Κουτρουμπής να την πετάξει έξω και να τελειώσει η φάση ή να τη γυρίσει πίσω», είπε, ενώ απευθυνόμενος στον Κατίδη για το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που είχε, τόνισε: «Μπορούσες να κάνεις αρκετά πράγματα. Θα μπορούσες να προχωρήσεις, να τον πλασάρεις από την άλλη ή και να πλασάρεις στο κέντρο, αφού ο τερματοφύλακας είχε πέσει ήδη. Όμως, ότι έγινε, έγινε».

Ο Έβαλντ Λίνεν έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. «Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είχαμε πει ότι μέχρι το τέλος πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: