Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Την… κάνει ο Νοτιάς!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Νίκος Νοτιάς να απεμπλακεί οριστικά από την ΠΑΕ ΑΕΚ (και τις ευθύνες του) μετά τη σημερινή γενική συνέλευση.

Την… κάνει ο Νοτιάς
Εδώ και μία διετία ο Νίκος Νοτιάς… απέχει από τα της ΑΕΚ. Αν και παραμένει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που χρηματοδότησε την ομάδα και ουσιαστικά η τελευταία του προσφορά σε αυτή ήταν το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ (16:00) αναμένεται να δρομολογήσει την οριστική απεμπλοκή του από την ομάδα, όπως και όλων των ευθυνών του για τα χρέη που δημιουργήθηκαν. Κι αυτό γιατί όλα δείχνουν πως θα περάσει το σχέδιο να περιέλθει ΠΑΕ στα χέρια του κόσμου της ΑΕΚ, με την υποστήριξη του εκπροσώπου του Νίκου Νοτιά, της Ερασιτεχνικής, αλλά και των Supporters!

Το τουλάχιστον αμφιβόλου επιτυχίας και αποτελεσματικότητας σχέδιο που εκπόνησαν οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ και δημοσιοποίησαν χθες με ανακοίνωσή τους, προβλέπει να συγκεντρωθούν 20 εκατ. ευρώ από τον κόσμο της ΑΕΚ, ποντάροντας στο ότι 650.000 φίλοι της ομάδας θα βάλουν από 30 ευρώ.

Με τη μείωση της μετοχής στα 0,30 ευρώ, ακόμη και ένα μικρό ποσό να συγκεντρωθεί από τον κόσμο κι από τη στιγμή που ο Νίκος Νοτιάς δεν πρόκειται να βάλει ούτε… ευρώ, θα αλλάξει η μετοχική σύνθεση και θα ανοίξει ο δρόμος για να αποχωρήσει ο Χιώτης εφοπλιστής από την ΠΑΕ ΑΕΚ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: