Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σβήνει παίκτες από το… απουσιολόγιο!

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης.

Σβήνει παίκτες από το… απουσιολόγιο
Μόνο δύο απόντες μετράει ο Γιώργος Δώνης εν όψει του επαναληπτικού αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και εκείνο με τον Πλατανιά στην Κρήτη για το πρωτάθλημα.

Στη διάθεση του 44χρονου τεχνικού για το μεθαυριανό ματς με τους Βοιωτούς επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Λάζαρ και Αθανασιάδης, όπως και οι Ολίσε, Σταφυλίδης που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. "Μέσα" και ο Γκαρσία που είχε ξεκουραστεί κόντρα στον Πανιώνιο.

Πλέον στα «πιτς» παραμένουν ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Γιώργος Κατσικάς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την προσεχή αναμέτρηση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης με μπάλα και χωρίς.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Ιτάντζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Έτο, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Βούκιτς, Καμαρά, Ολίσε, Λόρενς, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Πέλκας και Αθανασιάδης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γεωργιάδης και Κατσικάς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: