Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Μαρίνος: «Θα βγούμε Ευρώπη αν...»

Πεπεισμένος πως αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό και παίρνει νίκες, θα επιτευχθεί ο στόχος της Ευρώπης, εμφανίστηκε ο Στέργος Μαρίνος.

Μαρίνος: «Θα βγούμε Ευρώπη αν...»
Με… όπλο την τακτική, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Στέργος Μαρίνος μετά την νίκη επί της ΑΕΚ. Ο μπακ του τριφυλλιού ξεκαθάρισε πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του συνεχίσουν να πετυχαίνουν νίκες, τότε η ομάδα θα καταφέρει να βγει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό, κρατήσαμε τη μπάλα και αξιοποιήσαμε την προσπάθεια μας. Η καλή τακτική μας έδωσε τη νίκη. Αυτό που έχει αλλάξει πλέον είναι ότι παίζουμε καλύτερα και βρίσκουμε πιο εύκολα κενούς χώρους. Πιστεύω ότι θα καταφερούμε να βγούμε Ευρώπη, αρκεί να συνεχίσουμε με νίκες. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοι μας, αλλά να μας ενδιαφέρουν τα δικά μας αποτελέσματα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Χάρης Μαυρίας, τόνισε: «Συζητήσαμε στο ημίχρονο τα λάθη που κάναμε, καταλάβαμε τι δεν λειτουργούσε σωστά και το διορθώσαμε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η διάρκεια. Έχουμε ξεκαθαρίσει στο μυαλό μας τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο . Στο παρελθόν σε ματς όπως αυτό με την Κέρκυρα που ακολουθεί, αποτέλεσαν παγίδα για εμάς. Αλλά για αυτό θα δουλέψουμε, για να μην την πατήσουμε ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: