Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σίλντεφελντ: «Κάναμε τη ζωή μας δύσκολο»

Ο Γκόρντον Σιλντεφελντ με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι χαρακτήρισε εύκολη τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, ενώ στάθηκε στα λάθη που έγιναν στην άμυνα και δυσκόλεψε την ζωή τους.
Από την πλευρά του, ο Γκόρντον Σίλντελφελντ δήλωσε: «Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ότι πήραμε μία εύκολη νίκη, όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Κάναμε τη ζωή μας δύσκολη με κάποια λάθη στην άμυνα τα οποία μας κόστισαν, όμως είχαμε την ποιότητα και καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».
Στη συνέχεια είπε: «Η σημασία του αγώνα είναι μεγάλη και απόψε. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν διαδοχικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίζουμε. Μπορεί να φαίνεται ως κάτι το αυτονόητο αλλά ποτέ δεν συμβαίνει αυτό. Το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία και το σημερινό είχε τη δική του ειδικά από τη στιγμή που είχαμε τόσες πολλές και σημαντικές απουσίες. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε, να έχουμε το μυαλό μας καθαρό και να μπορούμε να παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό κάναμε σήμερα και αυτό ελπίζουμε να κάνουμε και την Τετάρτη κόντρα στον Λεβαδειακό».
Για τον Βούκιτς ανέφερε: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν είναι μόνο η δικιά μου άποψη. Είναι το τι δείχνει μέσα στο γήπεδο. Στο χρονικό διάστημα που συμμετείχε σήμερα έδειξε ότι έχει τις γνώσεις, το ταλέντο και την ικανότητα για να μπορεί από την παραμικρή ευκαιρία να σκοράρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: