Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Πώς είδαν το Clasico σε όλον τον κόσμο!

Στο… μεγαλείο της Ρεάλ Μαδρίτης και την αδυναμία της Μπαρτσελόνα να σταθεί αντάξια των προσδοκιών στέκεται ο διεθνής Τύπος με τους τίτλους που φέρει στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και των σάιτ.

Πώς είδαν το Clasico σε όλον τον κόσμο

«Η κατάρρευση της Μπαρτσελόνα, τους χτύπησε ο Μουρίνιο με την αναπληρωματική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης», έγραψε η ιταλική Gazzetta dello Sport.

Η γαλλική Equipe είχε στον βασικό της τίτλο: «Δεν μπορεί περισσότερο η Μπάρτσα».

Στην Αργεντινή η εφημερίδα «Ολέ» ανέφερε: «Η Μπαρτσελόνα έπεσε ξανά». Ανάλογο ήταν το σχόλιο της βραζιλιάνικης «Lance»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε ξανά την Μπαρτσελόνα».

Στην Αγγλία η «Sun» στέκεται στον δεύτερο γκολ των γηπεδούχων: «Ο Ράμος προειδοποιεί την Γιουνάιτεντ με το χτύπημα στην Μπαρτσελόνα».

Στην Ισπανία, η ηλεκτρονική έκδοση της «Marca» είχε τίτλο: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πατάει στις πληγές των αντιπάλων της», ενώ η AS «Σπουδαία τα “δεύτερα” της Ρεάλ».

Με την σειρά της, η καταλανική «Sport» έγραψε: «Η Μπαρτσελόνα ήταν αδύναμη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον Πέρεθ Λάζα (διαιτητή του ματς)».

Η άσχημη κατάσταση της Μπαρτσελόνα μονοπολεί το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου και η Ρεάλ Μαδρίτης αποθεώνεται για την απόδοση των αναπληρωματικών παικτών του Μουρίνιο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: