Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

«Καλώς ήρθες στο σπίτι σου, Κριστιάνο»

Περίπου 200 φίλαθλοι υποδέχτηκαν τη Ρεάλ Μαδρίτης και κυρίως τον… παλιόφιλο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την άφιξη της αποστολής στο Μάντσεστερ εν όψει της ρεβάνς του Champions League με τη Γιουνάιτεντ.

«Καλώς ήρθες στο σπίτι σου, Κριστιάνο»
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσγειώθηκε στο Μάντσεστερ η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για την αυριανή ρεβάνς απέναντι στη Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League (1-1 το πρώτο ματς στο «Μπερναμπέου»).

Παρά το προχωρημένο της ώρας, περίπου 200 φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στο χώρο των αφίξεων για να υποδεχτούν τη «βασίλισσα», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο. «Καλώς ήρθες στο σπίτι σου, Κριστιάνο», ανέγραφαν ορισμένα από τα πλακάτ που κρατούσαν Άγγλοι (και όχι μόνο) οπαδοί.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και αρκετοί παίκτες του έκαναν τον κόπο να σταματήσουν για να βγάλουν κάποιες φωτογραφίες με θαυμαστές τους και να μοιράσουν αυτόγραφα, προτού αποσυρθούν στο ξενοδοχείο «Hilton», όπου και θα διαμείνουν.

Στην αποστολή της Ρεάλ έχουν συμπεριληφθεί 24 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και ο Ίκερ Κασίγιας που όμως είναι απίθανο να αγωνιστεί καθώς είναι τραυματίας.

Αναλυτικά οι 24 ποδοσφαιριστές της αποστολής της «βασίλισσας»:

Ίκερ Κασίγιας, Αντάν, Ντιέγκο Λόπεθ, Χεσούς, Σέρχιο Ράμος, Αρμπελόα, Μαρτσέλο, Ραούλ Αλμπιόλ, Βαράν, Πέπε, Κοεντράο, Ρικάρντο Καρβάλιο, Λούκα Μόντριτς, Τσάμπι Αλόνσο, Σάμι Κεντίρα, Μεσούτ Εζίλ, Κακά, Χοσέ Καγιεχόν, Άνχελ Ντι Μαρία, Μίκαελ Εσιέν, Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Άλβαρο Μοράτα


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: