Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

«Παραφωνία η μη αποβολή του Κατσουράνη»

Μοναδικό σοβαρό λάθος της αγωνιστικής ήταν η μη αποβολή του Κατσουράνη στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του συνδέσμου Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας.

«Παραφωνία η μη αποβολή του Κατσουράνη»

«Ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο εκτός από ένα λάθος. Μοναδική παραφωνία ήταν η μη αποβολή του Κατσουράνη στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο», τόνισε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας και πρόσθεσε: «Αν είχε γίνει το λάθος στο ντέρμπι της Ισπανίας εδώ, θα γινόταν χαμός. Έγινε πέναλτι που έβγαζε μάτια υπέρ της Μπαρτσελόνα και δεν δόθηκε».

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες των αγώνων του Σαββατοκύριακου:

Κέρκυρα-Πλατανιάς: «Ο Καλογερόπουλος είχε καλή παρουσία. Δείχνει ότι έχει αρχίσει να αποκτά αυτοπεποίθηση. Στο 36’ που πετυχαίνει γκολ η Κέρκυρα η μπάλα δεν έχει βγει άουτ πριν γίνει σέντρα. Δυστυχώς για καθυστέρηση πέταγαν μπάλες στο γήπεδο. Ο διαιτητής εκεί θα πρέπει να κρατά καθυστέρηση και να γράψει στο φύλλο αγώνος τι συνέβη για να υπάρχουν κυρώσεις».

Πανθρακικός-Ατρόμητος: «Η διαιτησία του Κομίνη ήταν πάρα πολύ καλή. Στο 88’ σωστά δεν δόθηκε τίποτα σε ένα πέσιμο του Παπαδόπουλου».

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: «Ο Κάκος ήταν αλάνθαστος. Τη χρειαζόταν αυτή την εμφάνιση, γιατί είχε κάνει μια ‘κοιλιά’ στην απόδοσή του».

Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη: «Ο Αμπάρκιολης δεν έκανε το μεγάλο λάθος για να βγάλει ο Χρήστος Πανόπουλος επτά ανακοινώσεις. Όμως στον πειθαρχικό έλεγχο δεν πήγε καλά. Έπρεπε να δώσει μία κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Λισγάρα, ενώ σωστά έβγαλε τη δεύτερη κάρτα στον Κομεσίδη, όχι όμως και την πρώτη. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αν ο διαιτητής δεν κάνει ρεσιτάλ, πρέπει να προβληματιστεί».

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: «Ήταν η μοναδική παραφωνία της αγωνιστικής. Ο διαιτητής κρίνεται από φάσεις καίριες μέσα στην περιοχή. Ο Ντίτσος στο πέναλτι που έδωσε σε βάρος του ΠΑΟΚ έπρεπε να αποβάλει τον Κατσουράνη. Ο Καμπάνταης βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Και η ειρωνεία είναι πως ο παίκτης που έπρεπε να αποβληθεί πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Δίκαια έχει παράπονα ο Πανιώνιος».

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: «Ο Τριτσώνης έκανε μία πάρα πολύ καλή διαιτησία. Ο αγωνιστικός χώρος δεν δυσκολεύει μόνο τους παίκτες, αλλά και τον διαιτητή. Ακύρωσε σωστά ένα γκολ του Αστέρα Τρίπολης για επιθετικό φάουλ. Το πρώτο γκολ του Αστέρα είναι οφσάιντ, αλλά πρόκειται για μία δύσκολη φάση. Ο πρώτος βοηθός έκανε εκεί λάθος».

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Ο Σπάθας για μια ακόμη φορά πιστοποίησε πως είναι πολύ καλός διαιτητής. Έκανε σωστή διαχείριση στον αγώνα. Είναι έξυπνος και με καλή φυσική κατάσταση. Αλάνθαστοι είναι και οι βοηθοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: