Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Ολυμπιακός!

Στο Ζέεφελντ όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους, η οποία θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου, οι «ερυθρόλευκοι» με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και του Μίτσελ.

Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Ολυμπιακός
Τί και αν μόλις μπήκε ο Μάρτης; Στον Ολυμπιακό ήδη το μυαλό τους βρίσκεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη σεζόν, που θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» που με νίκη στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ θα πανηγυρίσουν και μαθηματικά τον 40ο τους τίτλο σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα.

Οι πρώτες σκέψεις της διοίκησης όπως και του Μίτσελ όσον αφορά την προετοιμασία των νταμπλούχων είναι η ομάδα να αλλάξει προπονητικό κέντρο και να επιστρέψει εκεί όπου προετοιμάστηκε το 2011 όταν στον πάγκο της ομάδας βρίσκονταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι πειραιώτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το Άχενκιρχ, όπου προετοιμάστηκαν πέρυσι, με το Ζέεφελντ να δείχνει ως την ιδανικότερη επιλογή για να «χτιστεί» η ομάδα της επόμενης σεζόν.

Πέρα από την αναζήτηση του καλύτερου προπονητικού κέντρου στον Ολυμπιακό ήδη αναζητούν ομάδες για δυνατά φιλικά το Μάιο, δεδομένου ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν για τους «ερυθρόλευκους» νωρίς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: