Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

«Όχι στην αναθεώρηση της δεκαετίας του ‘60»

Στην επίθεση πέρασε η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με το σχέδιο του νέου αθλητικού νόμου, χαρακτηρίζοντας το αναχρονιστικό.

«Όχι στην αναθεώρηση της δεκαετίας του ‘60»
Αναχρονιστικό χαρακτήρισε το σχέδιο του νέου αθλητικού νόμου η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσης της. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισήμανε πως είναι έτοιμη να συμβάλλει σε μια αναθεώρηση της αθλητικής νομοθεσίας με ορίζοντα το 2020 και όχι τη δεκαετία του ΄60.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το σχέδιο του νέου αθλητικού νόμου, που δημοσιοποιήθηκε με διάφορους τρόπους σε μερίδα του Τύπου, αποτελεί την χείριστη εκδοχή της διαχρονικής προσπάθειας «συμβούλων», που επιβιώνουν χρόνια τώρα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, να ελέγξουν τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο.

Η αγωνιώδης προσπάθειά τους, με τον μανδύα της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, οδήγησε στην ανεπίσημη, προς το παρόν, θεσμική παλινόρθωση αλήστου μνήμης αθλητικών νομοθετημάτων «άλλων εποχών», την οποία η πολιτική ηγεσία του Υφυπουργείου δημοσίως απέρριψε.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποκρούει το σύνολο του «σχεδίου νόμου», θα υπερασπιστεί απολύτως το κατοχυρωμένο με το Ν.3479/2006 αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι έτοιμη να συμβάλλει σε μια αναθεώρηση της αθλητικής νομοθεσίας με ορίζοντα το 2020 και όχι τη δεκαετία του ΄60».

Δεν υπάρχουν σχόλια: