Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Από την Πόλη έρχονται…!

Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της στο Europa League η Φενερμπαχτσέ, η οποία στην Κωνσταντινούπολη ήρθε 1-1 με τη Βικτόρια Πλζεν και πήρε το «εισιτήριο» για τους «8» του θεσμού.

Από την Πόλη έρχονται…
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League πήρε η Φενερμπαχτσέ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην Κωνσταντινούπολη με τη Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο της φάσης των «16» και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα ήταν εκείνη που πήρε το «εισιτήριο» για τους «8» του θεσμού.

Στο παιχνίδι δεν υπήρχαν πολλές φάσεις μπροστά από τα καρέ και των δύο τερματοφυλάκων, αφού και οι δύο ομάδες μπήκαν με πρωταρχικό τους στόχο να μην δεχτούν κάποιο τέρμα.

Παρόλα αυτά οι Τούρκοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τον Σαλίχ Ουκάν, ο οποίος στο 35’ μπήκε στη θέση του Τοπάλ και μετά από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στο 44’ έκανε το 1-0.

Ωστόσο, στη συνέχεια της αναμέτρησης οι Τσέχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα στο 60’ με τον Νταρίντα να κάνουν το 1-1. Όσο κυλούσε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν ακόμη περισσότερο να σκοράρουν και άλλο τέρμα.

Αυτό δεν έγινε και έτσι η Φενερμπαχτσέ πήρε την πρόκριση για τους «8» του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φενερμπαχτσέ (Αγιούκτ Κοκαμάν): Ντεμιρέλ, Γιόμπο, Ζίγκλερ, Γκονούλ, Ιρτεγκάν, Σαχίν, Τοπάλ (35’ Ουκάν), Ερκίν, Μπαρόνι (92’ Κορκμάν), Κάουτ, Σο (82’ Τοπούζ).

Βικτόρια Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Κοζάτσικ, Προζάτσκα, Ρέζνικ, Σισόβσκι, Λιμπέρσκι, Ραχτόραλ (88’ Φίλο), Κόλαρ, Χόρβατ (72’ Ντούρις), Κοβάρικ, Νταρίντα, Μπάκος (64’ Τεκλ). πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: