Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πασσαλής: «Ιδανικός για τον Άρη ο Παπαδόπουλος»

Για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Πασσαλής, στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο'.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Μία νίκη 4-0 δεν μπορεί να την παραβλέψει κανείς. Ο Άρης δημιούργησε καλές φάσεις στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και δεν πιέστηκε πολύ αμυντικά. Ο νέος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά να χειρίζεται καταστάσεις δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές και ήταν φαινόταν πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Άρη».

Για το αν μπορεί η ομάδα να κινηθεί πια σε ανάλογους ρυθμούς: «Μόνο ο χρόνος μπορεί να μας δώσει την απάντηση. Η ομάδα έχει μπροστά της ένα δύσκολο παιχνίδι . Ο ΠΑΣ είναι μία υπολογίσιμη ομάδα και θα πρέπει ο Άρης να εμφανιστεί στο γήπεδο, όπως και στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν οι πανηγυρισμοί των παικτών. Φάνηκε η σύμπνοια που έχουν τα αποδυτήρια της ομάδας. Αλλά και η βελτιωμένη αμυντική λειτουργία των ποδοσφαιριστών».

Για τις απουσίες Κοέλιο και Πουλίδο:«Είναι πλήγμα οι απώλειες Πουλίδο και Κοέλιο γιατί είναι δύο αξιόλογες μονάδες. Όλοι θα πρέπει να δουλέψουν για να καλύψουν το κενό που θα υπάρχει λόγω της απουσίας των δύο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: