Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αν έρθει ο Βιντιάδης… βλέπουμε!

Από την κατάληξη της προσπάθειας του Δημήτρη Βιντιάδη θα εξαρτηθεί το περιβόητο ραντεβού με τους Παππά και Μελισσανίδη. Αυτό είναι το πιο… αισιόδοξο που προκύπτει από επικοινωνία των δυο τελευταίων.

Αν έρθει ο Βιντιάδης… βλέπουμε
Το μόνο φως που έχει να περιμένει η ΑΕΚ στο διοικητικό της σκοτάδι (παρουσιάζεται τόσον καιρό να) είναι η συνάντηση του Δημήτρη Βιντιάδη με τους Πέτρο Παππά και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως προκύπτει ωστόσο από επικοινωνία που φέρονται να είχαν οι δυο τελευταίοι, το συγκεκριμένο ραντεβού μόνο πιθανό δεν είναι -τουλάχιστον με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», λοιπόν, ο Μελισσανίδης ρώτησε τον Παππά στην κουβέντα τους αν έχει κάτι νεότερο να του πει.

Κι όταν εκείνος απάντησε αρνητικά, φέρεται να του τόνισε την απογοήτευσή του από το ότι κανένας μέτοχος (πρώην ή νυν, ενεργός ή ανενεργός) δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει.

Παρόλο που ξανάγινε σαφές, λοιπόν από τον πρώην ιδιοκτήτη ότι η συμμετοχή και των υπολοίπων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συνδράμει -και παρόλο που συμφωνήθηκε πως χωρίς αυτή δεν υπάρχει βάση συζήτησης- αυτό δεν σημαίνει πως το πολυαναμενόμενο ραντεβού ματαιώνεται.

Αντίθετα, θεωρείται πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει (έστω και χωρίς να ‘χουν ενεργοποιηθεί εν τω μεταξύ άλλοι μέτοχοι) όταν και αν ο Δημήτρης Βιντιάδης φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Κιθ Χάρις και τους ξένους επενδυτές. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: