Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πολατιάν: «Κίνητρο για μένα ο Αρης»

Παρασκευή πρωί με τον Λάζαρο Πολατιάν! Ο νέος σύμβουλος του αγωνιστικού τμήματος του Αρη, μιλά στο novasports.gr, για όλα όσα τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει για πάντα τη διαιτησία. Ανοίγει καινούριους ορίζοντες στην ποδοσφαιρική του ενασχόληση και αποκαλύπτει το πλάνο, βάση του οποίου, θα κινηθεί στους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.
Ας δούμε τι μας είπε:
-Αναλαμβάνετε σύμβουλος αγωνιστικού τμήματος στον Αρη. Πέστε μας δυο λόγια για τα νέα σας καθήκοντα..
« Η διοίκηση μου έκανε την τιμή να μου δώσει αυτή τη θέση. Θα ασχολούμαι με κάποια αγωνιστικά θέματα της ομάδας σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ και τον γενικό αρχηγό, Γιώργο Κολτσίδα».
-Πως πήρατε την απόφαση να κλείσετε την πόρτα στη διαιτησία, μετά από τόσα πολλά χρόνια;
«Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την απόφαση με ώθησε το γεγονός ότι έχω πολλούς φίλους στον Αρη από τους οποίους, από ένα σημείο και μετά, μου ζητήθηκε βοήθεια. Θεώρησα ότι έχω κλείσει τον κύκλο μου στο χώρο της διαιτησίας, έχοντας ανεβεί όλες τις βαθμίδες, όντας διαιτητής Superleague, παρατηρητής και εκπαιδευτής πρώτης κατηγορίας. Αποφάσισα, λοιπόν, ν΄ ασχοληθώ, ας το πούμε, παραγοντικά με μία ομάδα. Επαναλαμβάνω, με την παρότρυνση των πολύ καλών μου φίλων που υπάρχουν στη διοίκηση του Αρη. Στις συζητήσεις που κάναμε μου ανέλυσαν το πλάνο τους για την ομάδα, υπήρξε ταύτιση απόψεων, διότι οι άνθρωποι δουλεύουν σοβαρά, με μεθοδικότητα για το καλό του Αρη και αποφάσισα να συνεισφέρω κι εγώ σ΄ αυτή την προσπάθεια».
-Δεν σας πτόησε το γεγονός της πολύ δύσκολης θέσης στην οποία βρίσκεται ο Αρης;
« Απεναντίας, ήταν ένα κίνητρο για μένα για να μπορέσω να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους. Αν δεν ήταν σε δύσκολη θέση, θα ήταν όλα ρόδινα. Το θέμα είναι να αναλαμβάνουμε μια κατάσταση στα δύσκολα. Στα εύκολα βρίσκονται πολλοί, στα δύσκολα ψάχνουμε ποιοι θα αναλάβουν.».
-Θα κάθεστε στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων;
« Ναι, στα περισσότερα παιχνίδια θα είμαι στον πάγκο, αν όχι σε όλα. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο του Αρη, είναι να στέκεται δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσει τη διοίκηση όσο πιο πολύ μπορεί. Γιατί αυτή η διοίκηση αξίζει πραγματικά και πρέπει να τη στηρίξει ο φίλαθλος κόσμος, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος ο οποίος σε πρώτη φάση είναι η σωτηρία της ομάδας και από εκεί και έπειτα, έχοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια, να φέρουμε τον Αρη εκεί που του αρμόζει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: