Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

«Βλέπουν» ημιτελικά στη Βασιλεία

Άμεσα έθεσε τον επόμενο στόχο της Βασιλείας στο Europa League o Φίλιπ Ντέγκεν και αυτός είναι η πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Βλέπουν» ημιτελικά στη Βασιλεία
Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στη Βασιλεία για την πρόκριση επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στα προημιτελικά του Europa League, ο αμυντικός της ελβετικής ομάδας, Φίλιπ Ντέγκεν έθεσε τον επόμενο στόχο, που είναι η πρόκριση στα ημιτελικά.

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία και είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι γι’ αυτό. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Εδώ, η αποστολή μας ήταν δύσκολη, αφενός γιατί η θερμοκρασία ήταν -8 βαθμοί, αφετέρου γιατί ο αντίπαλος ήθελε επίσης να προκριθεί. Ξέραμε ότι θα μας πιέσουν από την αρχή και η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα. Ωστόσο, σταθήκαμε τυχεροί και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση» τόνισε μετά το παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι ο προπονητής μας έκανε εξαιρετική δουλειά. Μας ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τον αντίπαλο και σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Βρισκόμαστε στα προημιτελικά και στόχος μας είναι να περάσουμε και στην τετράδα. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να το πετύχουμε και θα δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: