Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

«Θέλουμε τελικό!»

Άνοιξε η όρεξη στον Αστέρα Τρίπολης! Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων, Γιώργος Μπαντής τόνισε πως επόμενο βήμα είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θέλουμε τελικό!»
Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται μέσα στους στόχους του αφού προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ είναι και στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Γιώργος Μπαντής επισήμανε πως υπάρχει ποιότητα και βάθος στην ομάδα για να προκριθεί στον τελικό και να κάνει το βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαντής στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε βάθος και ποιότητα στην ομάδα. Σίγουρα είμαστε μέσα στους στόχους και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Πλέον, θέλουμε τελικό κάτι που δεν καταφέραμε πέρυσι στο 90’ και θέλουμε να διατηρήσουμε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα».

Για την ψυχολογία αλλά και στυλ παιχνιδιού της ομάδας: «Όλες οι ομάδες έχουν κάποιο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, έτσι κι εμείς. Μπορεί οι αντίπαλοι μας να ξέρουν πως παίζουμε αλλά αυτό δεν πάει να πει πως μπορούν να μας αντιμετωπίσουν. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχει κερδίσει αυτοπεποίθηση και το θέμα είναι πως έχουμε αποκτήσει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Εγώ προσωπικά έχω τεράστια εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και όταν μπαίνω στο γήπεδο αισθάνομαι τόσο καλά που λέω ότι δεν πρόκειται να απειληθώ».

Για τον ΠΑΟΚ που θα τον αντιμετωπίσει ο Αστέρας και στο Κύπελλο αλλά και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα δείχνει πως η μάχη είναι σκληρή. Ο ΠΑΟΚ μας κυνηγά αφού είναι μόλις έναν πόντο πίσω. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς και θα τον έχουμε τώρα και στους 4 του Κυπέλλου. Το σίγουρο είναι πως θα έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν λέει κάτι που το πρώτο ματς θα γίνει στην Τούμπα. Αυτό το ξέρουμε από πέρυσι όταν πήραμε θετικό αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά τελικά αποκλειστήκαμε».

Για τον ίδιο: «Μου έχει κάνει πολύ καλό ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ καλός όταν υπάρχει σε μία ομάδα. Έχω αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά ματς και σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου και λίγα στο πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή και να βοηθήσω τον Αστέρα».

Για τον Ράγιος: «Φαίνεται η ποιότητα του Ράγιος. Δεν βάζει μόνο γκολ αλλά και δίνει και γκολ. Έχει φοβερή ποδοσφαιρική παιδεία και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Έχει προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν δείχνει να έχει εγωιστικό χαρακτήρα και είναι πολύ θετικό για εκείνον αλλά και για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: