Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Μαυροκεφαλίδης: «Ελληνικό στοιχείο και κόουτς»

Το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ το έκανε κόντρα στον Άρη. Και το θυμάται καλά. Μόνο...; Μα το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε την περίοδο 2001-2002 σε el classico, όταν ο Αλεξανδρής τον έριξε στην μάχη για επτά λεπτά. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχει άποψη για τον φετινό «Δικέφαλο».

Έχει δει τηλεοπτικά στην Αγία Πετρούπολη πολλά ματς του ΠΑΟΚ και μάλιστα όπως έλεγε στο «Μ» τα περισσότερα τα έζησε με αγωνία.

«Μπορεί η αίγλη να μην είναι η ίδια αλλά αυτά τα ματς έχουν πάντα Κάτι ιδιαίτερο για την πόλη για τον κόσμο των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτοι λόγο για την έδρα, τον κόσμο, την καλή του κατάσταση, αλλά και ο Άρης είναι ανεβασμένος. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει άγχος, κυρίως για τον γηπεδούχο. Έχω δει αρκετά ματς του ΠΑΟΚ. Είναι καλή ομάδα, απλά της λείπει ένας πόιντ για να πετύχει το κάτι παραπάνω, για να αντέξει και στα πλέι οφ. Φέτος που έχει την ευκαιρία. Νομίζω ότι με μια τέτοια προσθήκη θα παίξει στα τελικά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό» σχολιάζει ο σέντερ της Σπάρτακ που κωδικοποιεί τον φετινό ΠΑΟΚ...

«Μου αρέσει το Ελληνικό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Πολλοί καλοί Έλληνες και αρκετοί νέοι με ταλέντο. Ο Λίνος, ο Κασελάκης, ο Τσαιρέλης... Αρκεί να μείνουν για να βοηθήσουν και να βοηθηθούν. Και με αυτόν τον προπονητή που έχει βάλει την σφραγίδα του σε αυτή την ομάδα... Βέβαια για τους πιο έμπειρους δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Για τον Λάζο... Όλη η ομάδα είναι δομημένη γύρω του. Και οι καλοί σουτέρ όπως ο Κώστας και ο Δέδας... Υπάρχουν ρόλοι και το ότι η ομάδα κερδίζει είναι σημαντικό. Πάντα με αρχή τον κόουτς» σημειώνει ο 29χρονος σέντερ που θα ήθελε πολύ να κάνει μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη για να δει δια ζώσης το ντέρμπι.

«Αν δεν είχα αγώνες θα ερχόμουν. Θα ήθελα να ζήσω πάλι την ατμόσφαιρα, ακούω ότι θα έχει πολύ κόσμο. Δυστυχώς παίζουμε στις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου ένα ματς κυπέλλου με ομάδα της Α2 για να πάμε στο φάιναλ φορ. Θα φύγω γρήγορα μετά το τέλος του αγώνα για να πάω να το δω στην τηλεόραση».

Και με την ευκαιρία... Τι γίνεται με την Εθνική, από την οποία τόσο άδικα και επιλεκτικά τιμωρήθηκε;
«Μίλησα με τον Τρινκιέρι, είπε ότι με υπολογίζει, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν είναι μόνο δικό του θέμα» είπε, στέλνοντας το μπαλλάκι στην ομοσπονδία. Έτσι είναι. Αν ξαφνικά ο Διαμαντίδης ανακοινώσει επιστροφή, οι ιθύνοντες της ΕΟΚ θα βγουν με πυρσούς στους δρόμους. Ο Μήτσος-και σωστά-δεν τιμωρήθηκε. Ο Λουκάς γιατί τιμωρήθηκε;


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: