Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ντεφό: «Μας χαμογέλασε και η τύχη»

Ανακουφισμένος για την πρόκριση της Τότεναμ στα προημιτελικά του Europa League, παρά την ήττα από την Ίντερ, δήλωσε ο Ζερμέν Ντεφό, που στάθηκε στη χαμένη ευκαιρίες του Καμπιάσο στις καθυστερήσεις.

Ντεφό: «Μας χαμογέλασε και η τύχη»
Η Τότεναμ είδε τον… χάρο με τα μάτια της, όπως παραδέχθηκε ο Ζερμέν Ντεφό και παραλίγο να μείνει εκτός συνέχειας στο Europa League, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

«Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, πάντα συμβαίνει όταν παίζει κάποιος στο Σαν Σίρο. Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο. Προσπαθήσαμε να μην δεχθούμε γρήγορα γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά τα γκολ τα έβαζε η Ίντερ και μας γέμισε πίεση. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος στο δεύτερο παιχνίδι, όταν έχεις νικήσει στο πρώτο με 3-0. Είμαστε απογοητευμένοι με την εμφάνιση, αλλά είναι σημαντικό ότι προκριθήκαμε» τόνισε ο Άγγλος επιθετικός.

Αναφερόμενος στη μεγάλη ευκαιρία της Ίντερ στις καθυστερήσεις, σχολίασε: «Όταν ο Καμπιάσο είχε την ευκαιρία να πετύχει το 4-0 στο 92’ και να δώσει την πρόκριση στην Ίντερ, δεν μπορείτε να φανταστείτε το πώς έκανε η καρδιά μου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η τύχη ήταν με το μέρος μας». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: