Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αποθέωση Σισέ από Πάρντιου!

Το εγκώμιο του Παπίς Σισέ, που σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ανζί και έδωσε στη Νιουκάστλ την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, έπλεξε ο Άλαν Πάρντιου.

Αποθέωση Σισέ από Πάρντιου
Με αναφορά στον «χρυσό» σκόρερ της Νιουκάστλ, Παπίς Σισέ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ανζί και έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, ξεκίνησε τις δηλώσεις ο Άλαν Πάρντιου.

«Ήταν ένα θαυμάσιο, θαυμάσιο φινάλε. Ο Παπίς σκόραρε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα στο ματς της Κυριακής με τη Στόουκ, χαρίζοντας στην ομάδα τη νίκη και το έκανε και σήμερα. Ένα σπουδαίο γκολ που μας έδωσε την πρόκριση» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και όταν γίνεται αυτό, συνήθως βγαίνει κάτι καλό. Υπήρξε η αποβολή για την Ανζί, ωστόσο, ήταν ένα ερώτημα το πότε θα καταφέρουμε να σκοράρουμε. Έγινε στις καθυστερήσεις και νικήσαμε. Η πρόκριση ήρθε απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα. Νομίζω ότι αποκλείσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: