Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αλαβάντας: «Πολύ καλά έκανε και αντέδρασε ο Σαββίδης»

Για την ανακοίνωση Σαββίδη, αλλά και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας, στο "Αθλητικό Μetropolis" και την εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο".

Για το ματς με τον Παναθηναίκό, ανέλυσε: «Είναι ένα ντέρμπι, που πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα έχει πιο έντονο το στοιχείο της αντιπαλότητας, λόγω και των τελευταίων εξελίξεων στις δύο ομάδες. Από την άλλη και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά και όλοι μας γενικότερα, σκεφτήκαμε πως ίσως στην τιμωρία του Σαλπιγγίγδη, υπήρξε δάκτυλος του Παναθηναϊκού.

Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή υπερτερεί του Παναθηναϊκού. Η απώλεια του Σαλπιγγίδη είναι πολύ μεγάλη γιατί σαν παίκτης δίνει έναν άλλο αέρα στην ομάδα, μία άλλη δύναμη. Είναι ξεκάθαρο πως με μία ενδεχόμενη νίκη του την Κυριακή, ίσως αφήσει έξω τον Παναθηναϊκό. Τον μεγαλύτερο ρόλο θα μπορούσε να τον παίξει βέβαια και ο διαιτητής, αν και απευχόμαστε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Για την ανακοίνωση Σαββίδη, είπε: «Είναι μία αντίδραση ανθρώπινη και κατά τη γνώμη μου πολύ σωστή. Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να ταρακουνήσει τα νερά και για εμένα πολύ καλά κάνει. Δείχνει πως θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζει επί ίσοις όροις. Κατά τη γνώμη μου και πολύ άργησε ο ΠΑΟΚ να αντιδράσει. Ο ΠΑΟΚ κρατούσε όλα αυτά τα χρόνια μία… απόμακρη στάση από τη τεκτενόμεα του ελληνικού πρωταθλήματος. Έπρεπε να έχει αντιδράσει νωρίτερα, αφού είναι και μία από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος».


πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: