Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αυτή είναι η σωστή ποινή για Σαλπιγγίδη!

Η Γυναίκα… Δηλητήριο αποκαλύπτει το πραγματικό λάθος στην τιμωρία του διεθνούς επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι η σωστή ποινή για Σαλπιγγίδη
Φυσικά είναι απαράδεκτη η ποινή που επιβλήθηκε στον Σαλπιγγίδη.Κοίτα να δεις που οι Κορμοράνοι δεν έχουν φύγει από το Λεκανοπέδιο. Εμφανίστηκαν ξανά κοντά στη… Λεωφόρο  Αλεξάνδρας!

Ζητήστε ό,τι θέλετε από τον Φούλη, αν μπορεί θα το κάνει και με το παραπάνω. Μην του ζητάτε, όμως, να σκοτώσει την αγαπημένη του ΑΕΚ. Αδικία!

Γιατί βρίζουν τον Μασάντο οι Ολυμπιακοί; Διαμαρτύρονται που δεν έχουν ένα Βύντρα να ξεσπούν!

Για ψάρεμα...

Σοφότερος πλέον είναι ο Κάρολ, μετά την κατάκτησή του πρωταθλήματος και βρήκε την υγειά του στην Ελλάδα. Σοφότερος έγινε και ο προκάτοχός του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, ο Κοστάντζο, που κατάλαβε ότι δεν κάνει για τερματοφύλακας, αλλά για ψαράς. Και βρήκε την υγειά του και αυτός και οι φίλοι του Ολυμπιακού που τους άδειασε τη γωνιά.

Και τώρα, υπουργάκο, τι να κάνουμε που μας πήραν τα «πρασινίσια» 11 εκατομμύρια που είχαμε τάξει;

Μην απορείτε για το… κλάμα που συνοδεύει τους Πορτογάλους σε κάθε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση σε επίπεδο ομάδων. Οι άνθρωποι κάλεσαν τον Μασάντο…

Οταν, Γιάννη μου, σε ακούει κάποιος να λες τον ΠΑΟΚ τυχερό που έχει τον Σαββίδη, καταλαβαίνει και κάτι άλλο: ότι είναι άτυχος ο Παναθηναϊκός που έπεσε σε εσένα...

Τον ξεκίνησαν αμυντικό χαφ με την Κέρκυρα, σκεφτείτε να τον βάλει δεξί μπακ στην Τούμπα. Καλέ μου Φάμπρι, αν συνεχίσεις να αλλάζεις θέσεις στον Τριανταφυλλόπουλο, πιθανότατα θα τον στείλει πίσω στη δεύτερη ομάδα ή δανεικό και… αγύριστο!

Χαρτούρα

Το χαρτί που χρειαζόταν η ΑΕΚ μπορεί να ήρθε από τη FYROM. έστω και με τεράστια καθυστέρηση, αλλά η χαρτούρα που περιμένει χρόνια η «Ενωση» από τον Ψωμιάδη πρόκειται να αργήσει πολύ ακόμα. Πρέπει πρώτα να επαληθευτούν οι προφητείες των Μάγιας, του Νοστράδαμου, του Πιτ Παπαδάκου και μετά βλέπουμε.

Φυσικά είναι απαράδεκτη η ποινή που επιβλήθηκε στον Σαλπιγγίδη. Το «σωστό» θα ήταν να έτρωγε πέντε αγωνιστικές και η 6η να αφορούσε μόνο τον τελικό του Κυπέλλου.

Γιατί είπε καλά λόγια ο Γιάννης μου για τον Ιβάν; Προσπαθεί να βρει 2η ψήφο στη Λίγκα. Είναι αλλιώς να χάνεις 15-1 και αλλιώς 14-2...

Δημήτρη μου, έμαθες τώρα; Αν τα είχες με το διαιτητή πιασ’ τον στη φυσούνα, ριξ’ του ότι μπινελίκι γουστάρεις και ξαλάφρωσε. Εκεί δεν πιάνει ο νόμος…

Δεν ξέρω αν είναι όντως οπαδός της Σαν Λορέντζο ο Νέος Πάπας. Ξέρω πως αν ήταν Έλληνας θα ήταν με τον… Πλατανιά!

Χθες ο Σάκης μου δεν μιλούσε με κανέναν. Από αύριο θα βάλει ξανά την κασέτα με τις προτάσεις από τις μεγάλες εβδομάδες…

Το πιο ξεκαρδιστικό το διάβασμα στα γαλλικά. Λένε οι φίλοι μας εκεί ότι τους είπε ο Μπουμσόνγκ πως είναι διατεθειμένος να συνδράμει για να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα η Οσέρ. Το πιθανότερο είναι να τους παραπέμψει στον Αλαφούζο όταν του ζητήσουν να βάλει το χέρι στη τσέπη!  
πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: