Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η Λάτσιο «κατάπιε» την Στουτγκάρδη!

Από τις πιο αξιόπιστες ομάδες του Europa League είναι η Λάτσιο που απέκλεισε για… πλάκα και την Στουτγκάρδη. Οι Ιταλοί πήραν και το 2ο ματς με 3-1 (2-0 το 1ο παιχνίδι) και μια εύκολη πρόκριση στους 8.

Η Λάτσιο «κατάπιε» την Στουτγκάρδη
Οχτώ λεπτά χρειάστηκε η Λάτσιο για να τελειώσει το… πάρτι και να απογοητευτούν οι φιλοξενούμενοι της Στουτγκάρδης. Οι Ιταλοί υποδέχονταν στο δεύτερο ματς της φάσης των «16» τους Γερμανούς και είχαν στις αποσκευές τους και το 2-0 του πρώτου αγώνα, κάτι που δεν τους πτόησε για να… κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους με ένα εύκολο 3-1.

Το ματς


Οι Γερμανοί μπήκαν αποφασισμένοι μεν, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής, δε. Οι «Λατσιάλι» έκαναν αντεπιθέσεις φωτιά. Και στην πρώτη τους αξιόλογη, ο Κόζακ από κοντά έκανε το 1-0 (6’). Και δύο λεπτά αργότερα, ο Τσέχος φορ έβαλε και δεύτερο προσωπικό γκολ τελειώνοντας μια και καλή την υπόθεση πρόκριση.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Λάτσιο «κατέβασε» μηχανές κι έκανε συντήρηση δυνάμεων αφού η Serie A είναι σε κομβικό σημείο και οι Γερμανοί προσπαθούσαν μήπως και κατορθώσουν κάτι. Και κατάφεραν να μειώσουν με τον Χαϊναλ στο 62’ σε 2-1, κάτι που μπορεί και να θύμωσε τον Κόζακ, ο οποίος στο 87’ έκανε χατ τρικ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Λάτσιο(Πέτκοβιτς): Μαρκέτι(43’Μπιζάρι), Σιανί, Περεϊρίνια, Λούλιτς, Μπιάβα, Ραντου, Μάουρι(65’Λεντέσμα), Ερνάνες(74’ Έντερσον), Ονάζι, Καντρέβα, Κόζακ

Στουτγκάρδη(Λαμπαντία): Ούλραιχ, Σακάι, Τάσι, Νιεντερμάιερ, Μολινάρο, Γκέντνερ, Χολσχάουζερ, Χαϊναλ(74’Χάρνικ), Οκαζάκι, Ιμπίσεβιτς, Μακέντα(64’Τραορέ) πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: