Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Σλούκας: «Καταθέσαμε τη ψυχή μας»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κατέθεσαν την… ψυχή τους στην Τοσκάνη και πήραν τη νίκη (68-67) απέναντι στη Σιένα, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Σλούκας: «Καταθέσαμε τη ψυχή μας»
Ο Κώστας Σλούκας εμφανίστηκε προσγειωμένος, σε δηλώσεις του στο «olympiacosbc.gr», μετά από τη μεγάλη νίκη (68-67) του Ολυμπιακού κόντρα στη Σιένα, λέγοντας πως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα για την πρόκριση στα play offs της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στο «olympiacosbc.gr»:

Δύσκολο παιχνίδι από κάθε άποψη. Και επειδή είχε τραυματιστεί ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης), αλλά και επειδή για εσάς ήταν πάρα πολύ σημαντικό ματς. Τα καταφέρατε...

«Πρόκειται για τεράστια νίκη. Βέβαια δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Λόγω των άλλων αποτελεσμάτων όλα είναι ανοιχτά για το εάν θα βγούμε δεύτεροι, τρίτοι ή αν θα περάσουμε. Το σημαντικό όπως έχουμε ξαναπεί είναι να περάσουμε. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».

Προερχόσασταν από μια βαριά ήττα ενώ στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους τραυματίστηκε ο Πρίντεζης. Πως βρίσκεται τον τρόπο και αντιδράτε;

«Σίγουρα η απουσία του Πρίντεζη είναι τεράστια, φάνηκε αυτό κιόλας στους ψηλούς και τα ριμπάουντ. Από και πέρα κάθε παιδί έκανε το κάτι παραπάνω, κατέθεσε και την ψυχή του στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Αυτό κρατάμε και τίποτα άλλο. Συνεχίζουμε καθώς έχουμε μπροστά μας ακόμη τρία δύσκολα ματς».

Στα τελευταία δευτερόλεπτα σου ήρθε καθόλου το πρώτο παιχνίδι στο μυαλό τότε που είχατε τη νίκη στα χέρια σας και το χάσατε στην τελευταία φάση;

«Νομίζω το μπάσκετ είναι τόσο γρήγορο άθλημα που γίνεται εναλλαγή των φάσεων και των συναισθημάτων πολύ γρήγορα. Έπρεπε να δείξουμε πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά, αυτή τη φορά σταθήκαμε τυχεροί όπως η Σιένα στην έδρα μας και πήραμε τη νίκη».

Δεν ήρθε δηλαδή αυτή η εικόνα καθόλου στο μυαλό σου;

«Όχι, όχι, ήταν τόσο γρήγορο το παιχνίδι που δεν ήρθε καθόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: