Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Θύμα κλοπής παίκτης της Νάπολι!

Νέο περιστατικό μικροεγκληματικότητας σημειώθηκε στη Νάπολη με θύμα ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ένα πολυτελές ρολόι κλάπηκε μέσα από το σπίτι του Χουάν Τζουνίγκα.

Θύμα κλοπής παίκτης της Νάπολι
Τείνει να λάβει διαστάσεις… επιδημίας η μικροεγκληματικότητα σε βάρος ποδοσφαιριστών της Νάπολι, αφού μετά το τελευταίο περιστατικό σε βάρος του Χάμσικ, ήρθε ένα νέο να προστεθεί στη μακρά λίστα.

Η οικογένεια του Χουάν Τζουνίγκα «κλαίει» ένα πανάκριβο ρολόι, το οποίο εξαφανίστηκε από το σπίτι της. Τη δυσάρεστη ανακάλυψη έκανε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, επιστρέφοντας στην οικία της, στην οποία αυτές τις μέρες βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανακατασκευής.

Η Αστυνομία της Νάπολης διεξάγει έρευνες, με τους βασικούς υπόπτους να βρίσκονται ανάμεσα στους εργάτες, αν και ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό το περιστατικό είναι το τελευταίο από μια σειρά παρόμοιων, που είχαν ως θύματα ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρώτα, άγνωστοι, διέρρηξαν το σπίτι του Έντινσον Καβάνι, έπειτα δύο νεαροί λήστεψαν τη σύζυγό του ενώ βρισκόταν στο κέντρο της Νάπολης σημαδεύοντάς την με πιστόλι, στη συνέχεια της έκλεψαν το ρολόι σε άλλο περιστατικό που συνέβη έξω από το Σαν Πάολο. Πριν λίγες μέρες άγνωστοι λήστεψαν τον Μάρεκ Χάμσικ, αποσπώντας του ένα πανάκριβο ρολόι με την απειλή όπλου, ενώ στο παρελθόν κακοποιοί σημάδεψαν με πιστόλι τη σύζυγο του Σλοβάκου, κλέβοντάς της το αυτοκίνητο. Για να μην ξεχνάμε και το διαμαντένιο βραχιόλι που πήραν από τη σύζυγο του Εζεκιέλ Λαβέτσι πριν μερικά χρόνια. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: