Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Προανήγγειλε την αποχώρησή του ο Ράκιτιτς!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί από τη Σεβίλλη άφησε με δηλώσεις του ο Ιβάν Ράκιτιτς, αν και είναι ευτυχισμένος στην ισπανική ομάδα, όπως πρόσθεσε.

Προανήγγειλε την αποχώρησή του ο Ράκιτιτς
Αποκτήθηκε από τη Σάλκε σε ηλικία 19 ετών και σύντομα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, καθώς και την αγάπη του κόσμου. Στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στη Μπουντεσλίγκα έπαιξε σε 97 παιχνίδια, σημειώνοντας 12 γκολ. Το καλοκαίρι του 2011 ο Ιβάν Ράκιτιτς μετακόμισε για τη Σεβίλλη, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα, κάτι που, όμως, ενδέχεται να αλλάξει, σύμφωνα με δηλώσεις του Κροάτη άσου.

«Είμαι πολύ καλά στη Σεβίλλη, είμαι ευτυχισμένος στην ομάδα. Αν έπρεπε να αποφασίσω εγώ για το μέλλον μου, θα επέλεγα να μείνω για πολλά χρόνια ακόμα εδώ. Όμως το αν θα αγωνίζομαι και του χρόνου στη Σεβίλλη δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά και από τις προθέσεις της διοίκησης», τόνισε ο Κροάτης.

Αυτό ακούγεται ως μια προαναγγελία αναχώρησης. Ο Ράκιτιτς εξηγεί γιατί μιλάει με τον τρόπο αυτό. «Γνωρίζουμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να πουλήσει κάποιους παίκτες το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται να είμαι εγώ ένας από αυτούς. Αν το θελήσει ο πρόεδρος, τότε θα αναγκαστώ να αλλάξω ομάδα. Παρά το γεγονός πως θέλω να μείνω στη Σεβίλλη», εξήγησε ο Ιβάν Ράκιτιτς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: