Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τσεχ: «Κάναμε ότι στο Ολντ Τραφόρντ»

Με την εμφάνιση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρομοίασε αυτή κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου, ο Πετρ Τσεχ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 3-1 της Τσέλσι επί των Ρουμάνων, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Φερνάντο Τόρες.
Αρχικά, ο Τσεχ τόνισε: ««Είναι μια μεγάλη νίκη διότι είχαμε ως στόχο στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να μείνουμε εκτός συνέχειας από τώρα. Εμείς κάναμε τη ζωή μας δύσκολη, μετά την ήττα στο Βουκουρέστι. Όταν έγινε το 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ξέραμε ότι πρέπει να πετύχουμε άλλα δύο γκολ. Ωστόσο, έχοντας κάνει κάτι αντίστοιχο στο προηγούμενο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, ξέραμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και τώρα».
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον Τόρες, τονίζοντας: «Δουλεύει σκληρά και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε. Ήταν κρίμα που δεν σκόραρε και από το σημείο του πέναλτι, αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πέτυχε τα τρία γκολ που χρειαζόταν. Είμαστε σε ένα σημείο, που κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός. Κυνηγάμε τουλάχιστον την τρίτη θέση στην Premier League, συνεχίζουμε στο Κύπελλο, αλλά και στο Europa League. Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο, αλλά συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: